2019-05-31 10:00:20
Φωτογραφία για Δημοσκόπηση «έκπληξη» για τον δήμο Θεσσαλονίκης- Μπροστά ο Κ.Ζέρβας με 12 μονάδες
Με διαφορά 12 μονάδων εμφανίζεται να προηγείται ο Κώστας Ζέρβας του Νίκου Ταχιάου, που προηγούταν στον α’ γύρο, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε γiα λογαριασμό της Free Press Κarfitsa εν όψει της κάλπης της Κυριακής 2ας Ιουνίου για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο Κώστας Ζέρβας φτάνει το 42% έναντι του Νίκου Ταχιάου που φτάνει το 30,7 %, με το 6,7% να δηλώνει αποχή και ένα 17% να δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Έτσι, όπως φαίνεται συντελείται μια μεγάλη έκπληξη, που από αουτσάιντερ εμφανίζεται πλέον φαβορί για τη νίκη.

Παράλληλα, ο Κ. Ζέρβας υπερτερεί σ΄όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με εξαίρεση της άνω των 65, έχει μικρότερο ή μεγαλύτερο προβάδισμα σ΄όλες τις Δημοτικές Ενότητες και εισπράττει το μεγαλύτερο τμήμα των ψηφοφόρων όλων των παρατάξεων στον πρώτο γύρο, πλην των παρατάξεων των κ. Κουριαννίδη, Μωυσίδη και Νασιούλα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι τον επιλέγει το 55,2% των ψηφοφόρων του Γ. Ορφανού, το 54.5% των ψηφοφόρων της Κ. Νοτοπούλου, το 57.8% των ψηφοφόρων του Σ. Βούγια κ.λ.π. Η πολυσυλλεκτικότητά του φαίνεται και από το γεγονός ότι τον προτιμά και δηλώνει ότι θα τον ψηφίσει το 61.3% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 26.6% των ψηφοφόρων της Ν.Δ, το 64. 3% του ΚΙΝΑΛ, το 42.1% του Κ.Κ.Ε, το 78.6% της ΜΕΡΑ 25 κλπ.
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ