2019-05-31 12:55:23
Φωτογραφία για Η «μεσαία τάξη» καίει τον ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο: «Αυτοί είναι σοκαρισμένοι που ακόμα υπάρχει μεσαία τάξη»!
Οι χρήστες του Twitter κατακεραυνώνουν τα κυβερνητικά στελέχη για την υποκρισία τους που συνειδητά διέλυσαν την «μεσαία τάξη» και μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές επιχειρούν να... την κερδίσουν

Η «μεσαία τάξη» είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καθώς τα κυβερνητικά στελέχη σε κάθε εμφάνισή τους, προσπαθούν με μία αναφορά να την... ξανακερδίσουν!

Η μεσαία τάξη δεν κατάλαβε, η μεσαία τάξη έχει υποστεί το βάρος, θα πάρουμε μέτρα στήριξης, και διάφορα άλλα ακούμε από την κυβέρνηση τώρα, μετά την βαριά ήττα στις ευρωεκλογές, με σχεδόν 9,5 μονάδες, σε μια προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος εν όψει εθνικών εκλογών.

Όμως οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ήταν επιλογή της κυβέρνησης αυτής και άλλωστε δεν ξεχνούν τις «ομολογίες» τόσο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, όσο και του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου, που από το βήμα της Βουλής έχουν παραδεχθεί το γεγονός αυτό, ξεκαθαρίζοντας πως η μεσαία τάξη υπερφορολογήθηκε συνειδητά από την κυβέρνση Τσίπρα.


Φυσικό επόμενο, το διαδίκτυο να γεμίσει σχόλια και παρατηρήσεις για την «μεσαία τάξη» αποδομώντας το κυβερνητικό αφήγημα και γελοιοποιώντας την προσπάθεια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι σοκαρισμένοι που......υπάρχει ακομα μεσαία τάξη κ αντιδρά στην περαιτέρω φτωχοποίηση της. Νόμιζαν οτι ειχαν καταφέρει, να εχουν όλοι ανάγκη τ´αριστερα επιδόματα», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος επισημαίνει πως «Σκόπιμα απομύζησαν τη μεσαία τάξη κ τους ελεύθερους επαγγελματίες κ μάλιστα πολύ βαριά (Χουλιαράκης, Τσακαλώτος), αλλά ταυτόχρονα δεν κατάφεραν να τους έχουν...ικανοποιημένους (Τζανακόπουλος)».

«Τούς έπιασε ή κάψα γιά την μεσαία τάξη τώρα πού έφαγαν την σφαλιάρα. Πρίν λίγο καιρό θά λέγανε δέν είναι ψηφοφόροι μας», παρατηρεί κάποιος άλλος, ενώ ένας πολίτης συμπυκνώνει όλη την αλήθεια: «Ένα πέτυχε ο Σύριζα στα πέντε χρόνια. Έκανε και τη μεσαία τάξη φτωχούς»!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ