2019-06-01 18:50:42
Φωτογραφία για Ο ΙΣΑ με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ εκφράζει την αγανάκτησή του για την προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι γιατροί
Ο ΙΣΑ με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ εκφράζει την αγανάκτησή του για την προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι γιατροί για να μην ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της αποχής και τον καλεί να αποσύρει την απαράδεκτη ανακοίνωσή του

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Β. Πλαγιανάκο εκφράζει την αγανάκτησή του για την προσπάθεια του προέδρου του ΕΟΠΥΥ να τρομοκρατήσει τους γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγειας για να μην ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της αποχής. Ο ΙΣΑ έχει ήδη καλέσει τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ να αποσύρει την απαράδεκτη ανακοίνωσή του στην οποία υπήρχαν απειλητικοί υπαινιγμοί εναντίον των εργαστηριακών-Κλινικοεργαστηριακών ιατρών που συμμετείχαν στην προηγούμενη κινητοποίηση.

Επίσης κάλεσε τον κ. Πλαγιανάκο να ανακαλέσει την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ αναφορικά με την καταγραφή προσωπικού και μηχανημάτων των εργαστηριακών ιατρών καθώς επιφορτίζουν τους ιατρούς, με αλλότρια καθήκοντα παρεμποδίζοντας την άσκηση της ιατρικής.

«Σας καλούμε για τελευταία φορά να αποσύρετε άμεσα την ανακοίνωσή σας και σας ενημερώνουμε ότι στηρίζουμε απερίφραστα τις επ’ αόριστον κινητοποιήσεις των εργαστηριακών-Κλινικοεργαστηριακών ιατρών, πολυιατρείων και εργαστηρίων που ξεκινούν αποχή από 10/6/19 και θα προστατέψουμε με κάθε νόμιμο μέσο τα μέλη μας από όποια εναντίον τους ενέργεια, για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους», τονίζει στην επιστολή του ο ΙΣΑ .
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ