2019-06-01 22:12:01
Φωτογραφία για Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αθήνα – Είχε αγοράσει κοριτσάκι και το άφησε να πεθάνει από δίψα!
Επαφές που ενδεχομένως είχε με άτομα στην χώρα μας ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους που συνελήφθη χθες, εξετάζουν οι Αρχές. Το κουβάρι της υπόθεσης προσπαθεί να ξετυλίξουν οι άντρες της αστυνομίας, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματα όπως πώς βρέθηκε στην χώρα μας ποιος είναι και μέχρι και που φτάνουν οι επαφές του στην τρομοκρατική οργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος κατηγορείται από τις γερμανικές Αρχές ότι είναι μαχητής του Ισλαμικού Κράτους και μάλιστα μαζί με την σύζυγό του, η οποία να σημειωθεί επίσης κατηγορείται για τρομοκρατία, είχαν φτάσει στο σημείο να αγοράσουν ένα κοριτσάκι πέντε ετών, να το αφήσουν να πεθάνει από την δίψα για να το «συνετίσουν» όπως έχουν πει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές είναι μέλος του Ισλαμικού Κράτους από το 2014 και πέρασε στην Ελλάδα το φθινόπωρο από τον Έβρο προερχόμενος από την Τουρκία.

Στην χώρα μας έμενε σε διάφορες περιοχές αλλάζοντας συνεχώς σπίτια και καταλύματα, ενώ είχε υποβάλλει και αίτημα ασύλου. Ο 27χρονος φέρεται να έπαιρνε ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα αντι-παρακολούθησης ανοίγοντας μάλιστα το κινητό του μόνο πέντε λεπτά την μέρα για να μην μπορούν να τον εντοπίσουν .

Οι ελληνικές Αρχές ξεκαθαρίζουν ότι ο 27χρονος δεν έχει παρανομήσει στην Ελλάδα, ενώ δεν έχει καμία επαφή με άτομα που η αστυνομία έχει στο «μικροσκόπιο» εδώ και καιρό, ενώ ότι πληροφορία υπάρχει γι΄αυτόν προέρχεται από το διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι η ελληνική αστυνομία εντόπισε τον 27χρονο από τις κάμερες στο Μετρό, το οποίο όπως φαίνεται χρησιμοποιούσε συχνά
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ