2019-06-01 22:20:52
Φωτογραφία για ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο Δημήτρης Μάρκου αφήνει μηδενικό έργο!!!!!!!!»
Πρώτη Δημοσίευση: 31.05.2019

«Ο Δημήτρης Μάρκου αφήνει μηδενικό έργο!!» Επαναλαμβανόμενη ψευδής φράση από το στόμα της Άννας Ραφτοπούλου, που επιμένει να τον αποκαλεί «Απερχόμενο». Έπεισε ακόμη και τον εαυτό της ότι μπορεί να γίνει κάποτε δήμαρχος!!

Μας βάζει σε σκέψεις αν τελικά έχει μεγαλώσει σε αυτό τον τόπο, αν κυκλοφορεί εδώ και αν ψωνίζει από τα καταστήματα του Δήμου, όπως ισχυρίζεται, όταν μπορεί να επαναλαμβάνει αυτή την επαίσχυντη φράση! Μόνο ένας επιπόλαιος βιαστικός τουρίστας που δεν σηκώνει τα μάτια του από το κινητό του θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο.

Είναι πάρα πολλοί οι τομείς που έχουν γίνει πολλά και πρόκειται να γίνουν και άλλα. Έργα που δεν έχουν γίνει στην διάρκεια της θητείας πολλών Δημάρχων του παρελθόντος.

Το έργο της κας Ραφτοπούλου σε αυτά τα 10 χρόνια, που ασχολείται ενεργά με τα κοινά, ήταν ένα διαρκές "Όχι", μόνιμη αναβλητικότητα και σκανδαλώδη ανοχή σε φορείς που έβλαπταν τον τόπο. Ότι προτάσεις ισχυρίζεται ότι έχει φέρει δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν αφού δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές για να γίνει κρατική χρηματοδότηση, ακόμη και ιδιωτική. Αυτές οι προτάσεις είχαν στόχο μόνο την ψηφοθηρία και την αυτοπροβολή.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι "το φοβερό σχέδιο για την κατασκευή Θεάτρου στην περιοχή μας" το οποίο είναι μόνιμη καραμέλα στο στόμα της, μαζί με το παράπονο ότι δεν έγινε αποδεκτό. Όπως συνηθίζει δεν μας λέει όλη την αλήθεια!! Ήταν ένα ημιτελές σχέδιο που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές για χρηματοδότηση. Την κάλεσαν από τον Δήμο, λοιπόν να πάει και να συνεργαστούν για την τροποποίηση του ώστε να μπορεί να προχωρήσει. Εκείνη, για άλλη μια Φορά, πολύ γρήγορα έχασε το ενδιαφέρον της γιατί αυτό απαιτούσε πολύ επιπλέον δουλειά. Ο Δήμος από την πλευρά του ήταν πρόθυμος! Όταν ήρθε η ώρα να φέρει τους χρηματοδότες που είχε υποσχεθεί, τα τοπογραφικά και μια σειρά επιπλέον εγγράφων, απλά εξαφανίστηκε. 

Ο σκοπός της είχε επιτευχθεί! Εκείνη όμως κυνηγούσε τις εντυπώσεις και την αυτοπροβολή της όχι την υλοποίηση του έργου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκθέσει τον Δήμο ακόμη και στον χρηματοδότη.

Όταν η κα Ραφτοπούλου αναφέρεται μόνο στα λουκέτα των παιδικών χαρών και μπορεί να μη βλέπει τις 7 πιστοποιημένες παιδικές χαρές αυτό είναι πολύ προβληματικό! Φίλα προσκείμενοι σε αυτήν, υπεύθυνοι κωλύουν την ολοκλήρωση των διαγωνισμών για τις υπόλοιπες. Όλα αυτά δείχνουν πως το τίμημα για την δημαρχιακή της Θητεία είναι να μην απολαμβάνουν τα παιδιά μας τίποτα. Δυστυχώς όμως για αυτή πρόκειται για έργα που δεν κρύβονται.

Τώρα που λήγει και το θέμα του πολεοδομικού σχεδιασμού θα βρεθούν και τα κατάλληλα οικόπεδα για την σχολική στέγη. Αυτό δεν δικαιολογείται να μην το ξέρει, λόγω επαγγέλματος. Παρόλα αυτά συνεχίζει να κατηγορεί ακόμη και τα ολοκληρωμένα έργα. Κοντεύει να βγάλει τους κατοίκους τρελούς.

Όταν μπορεί να κατηγορεί το γήπεδο στην Αρτέμιδα που διαχειριζόταν ο ίδιος ο πατέρας της, όταν δεν μπορεί να δει το 2ο Λύκειο στην Βραυρώνα, όταν δεν βλέπει πάρκα και παιδικές χαρές, όταν δεν αφουγκράζεται την ικανοποίηση των κατοίκων για εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους τότε πως είναι δυνατόν να υλοποιήσει οτιδήποτε.

Η κυρία που νομιμοποιεί διαμέρισμα σε πυλωτή, χτίζει αυθαίρετα που τα νομιμοποιεί και είναι υπερβολικά ευτυχισμένη όταν σε 8 μήνες ένα έργο της σε ιδιώτη τελειώνει, ενώ για κάποιον άλλο μηχανικό θα χρειαζόταν 2 μήνες. (Αυτές είναι πληροφορίες που αναρτά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook με διαφημιστικό σκοπό)!

Με τέτοια επαγγελματική "επιτυχία"/αποτυχία και με τις τόσες κοινωνικές της υποχρεώσεις πως θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά καθήκοντα του Δημάρχου;

Θα βάλει κάποιον αντ' αυτής να είναι δήμαρχος; Διαθέτει πρόθυμους για αυτό το ρόλο!!

Στη εποχή μας πριν προσλάβουν κάποιον ανατρέχουν στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εσείς πριν την ψηφίσετε το κάνατε αυτό; Δεν μπορείς να κατηγορείς συνεχώς τους άλλους για την "λάσπη". Μόνη της την δημιούργησε, την πρόβαλε και την διαφήμισε. Εμείς απλά τα φωτογραφίζουμε!!

Αν δεν κατάφερε να δράσει ενεργά από την θέση της αντιπολίτευσης 10 ολόκληρα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά, πως είναι δυνατόν να δράσει σαν δήμαρχος; Είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει έργα που δεν αναγνωρίζει ότι γίνονται. Καταλαβαίνετε πόσο καταστροφικό θα αποβεί αυτό για τον τόπο μας;

Πηγή: «Η Αλήθεια 31.05.2019, Φύλλο 195»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ