2019-06-01 22:30:12
Φωτογραφία για Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αιγαίου Τένις Junior στην Κάλυμνο
Από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Κάλυμνο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αιγαίου Τένις Junior, με συμμετοχή των ομίλων της Ρόδου, της Κω, της Καλύμνου, της Λέρου, της Πάτμου, της Σύρου και της Μυτιλήνης.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα είναι μια μοναδική ευκαιρία να αγωνισθούν τα παιδιά των νησιών της Δωδεκανήσου, των Κυκλάδων αλλά και άλλων νησιών του Αιγαίου σε ένα τουρνουά-εκδρομή στο νησί της Καλύμνου. Επίσης, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το νησί, καθώς θεωρείται από τις ιδανικές διοργανώσεις που συνδυάζουν τουρισμό και αθλητισμό, ενώ αντίστοιχα θα τονωθεί και ο εμπορικός κόσμος της Καλύμνου. Στόχος της διοργάνωσης, είναι να φθάσει φέτος τις 240 συμμετοχές, καθώς η επιτυχία του προηγούμενου πρωταθλήματος εγγυάται την μεγαλύτερη ανταπόκριση των αθλητών στην προσεχή συνάντηση.

Εξάλλου, το σπουδαίο άθλημα του τένις, έχει παρουσιάσει σημαντική αύξηση στη χώρα μας, κυρίως λόγω των συνεχών κατακτήσεων στις διεθνείς διοργανώσεις από Έλληνες αθλητές, όπως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Το ανωτέρω τουρνουά junior, συνδιοργανώνουν ο αθλητικός σύλλογος αντισφαίρισης Καλύμνου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
tornosnews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ