2019-06-02 11:47:23
Φωτογραφία για Τσίπρας: Καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς ψηφοφόρους
«Σήμερα ψηφίζουμε για Δημάρχους και Περιφερειάρχες σε Δήμους και Περιφέρειες σε ένα νέο τοπίο θεσμικό στην αυτοδιοίκηση, όπου οι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που θα εκλεγούν θα είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν, να προσπαθήσουν να επιτύχουν συγκλίσεις προγραμματικές, καθώς η νέα θεσμική τομή του Κλεισθένη και της απλής αναλογικής δημιουργεί νέο πλαίσιο», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Όπως τόνισε: «Το νέο αυτό πλαίσιο θα είναι προς όφελος των πόλεων, των δήμων, των περιφερειών, των τοπικών κοινωνιών, διότι εξαναγκάζει τους δημάρχους και περιφερειάρχες σε συναινέσεις συνεννοήσεις για το καλό των τοπικών κοινωνιών». 

«Αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι επιλογές μας δεν είναι κρίσιμες», σημείωσε, και συμπλήρωσε: «Καλούμε σήμερα τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς υποψήφιους σε όλες τις ανοικτές αναμετρήσεις. Προοδευτικούς απέναντι στους εκπροσώπους της συντήρησης, αλλά και περιφερειάρχες που έχουν το κύρος να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα προβλήματα».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ