2019-06-02 14:48:34
Φωτογραφία για Δ. Τζανακόπουλος: Οι εθνικές κάλπες δεν είναι ευρωεκλογές
Μήνυμα εκλογικής νίκης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, διαμηνύοντας ότι «οι εθνικές κάλπες δεν είναι ευρωεκλογές». «Τα διλήμματα στις εθνικές εκλογές είναι τελείως διαφορετικά και αφορούν το ποιος και με ποιο πρόγραμμα θα κυβερνήσει» τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News».

Εκτίμησε δε, ότι «το αποτέλεσμα είναι απολύτως ανατρέψιμο, αν προβάλλουμε με τόλμη, αποφασιστικότητα και σαφήνεια το δικό μας πολιτικό πρόγραμμα». Όπως εξήγησε: «Στο προγραμματικό πεδίο ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει εμφατικά με τις θέσεις του για τη δίκαιη, βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη που θα δημιουργήσει νέες αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, για την αύξηση των μισθών και την ρύθμιση της αγοράς εργασίας, για τις στοχευμένες φοροελαφρύνσεις».

Είναι ένα πρόγραμμα, έσπευσε να συμπληρώσει, το οποίο «έρχεται σε αντίθεση με τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες της Ν.Δ. που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδήγησαν στη χώρα στη χρεοκοπία».

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές εκλογές, παραδέχθηκε ότι «βεβαίως έγιναν λάθη, όπως για παράδειγμα ότι σε κάποιες περιπτώσεις οξύναμε το λόγο μας περισσότερο από όσο θα έπρεπε».

«Αυτό ενίοτε δεν ήταν και πλήρως αδικαιολόγητο με δεδομένη μια τεράστια και ενορχηστρωμένη επίθεση που δεχόμαστε τα τελευταία 7 χρόνια και η οποία πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο» κατέληξε.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ