2019-06-02 23:31:15
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Δ.ΜΑΡΚΟΥ Η ΝΙΚΗ για 2η ΘΗΤΕΙΑ
Πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος οι κάτοικοι αποφάσισαν να αφήσουν τον Δήμαρχο να συνεχίσει το έργο που

ξεκίνησε πριν 5 χρόνια.

Από ότι φαίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα τον πίστεψαν και περιμένουν να συνεχίσει τα έργα που έχει ξεκινήσει και να δρομολογήσει όσα έχει προγραμματίσει.

Ο Δημήτρης Μάρκου με ποσοστό 51,32%, 6.886 ψήφους, έναντι 48,68%, 6.531 ψήφους της Άννας Ραφτοπούλου βγήκε νικητής!!!

Είναι απίστευτο πόσο πολύ πίστεψε ο Ραφτόπουλος ότι μπορούσε να βγει Δήμαρχος!!!!! Τελικά όσα λεφτά και να έχεις αν δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιήσεις και απλά τα σκορπάς δεν μπορείς να "αγοράσεις" αυτό που θέλεις γιατί ο πόθος σου σε τυφλώνει!!!

Τώρα το φορτίο είναι βαρύ για τους ώμους του Δημάρχου που τον πίστεψαν οι κάτοικοι ξανά!! «Τίποτα στην ζωή δεν σου χαρίζεται».

Πρέπει να συντηρήσει το προεκλογικό του προφίλ και να συνεχίσει να είναι μαζί με τους κατοίκους, να προασπίζεται να συμφέροντα του τόπου και να φροντίζει πάνω από όλα τους αδύναμους αυτού του τόπου!

Τον θέλουμε ανθρώπινο αλλά και αρχηγό που να εμπνέει εμπιστοσύνη, ελπίδα και κουράγιο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε Καλή επιτυχία στο έργο σου Δημήτρη Μάρκου

"Σίσυφος"
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ