2019-06-03 11:48:55
Φωτογραφία για Σημεία των καιρών και ''χακί'' σημεία των...εκλογών
Του Ηλία Προύφα

Δευτεριάτικα μετά το τέλος του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και αναμένοντας τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές τις επόμενες ώρες ή ημέρες, προσπαθούμε να σχολιάσουμε τη ''χακί'' επικαιρότητα από την...εκλογική σκοπιά.

Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και οι Ένοπλες Δυνάμεις και καλώς ή κακώς, επηρεάζονται από τις πολιτικές εξελίξεις.

Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στα ΓΕ, μια βουβαμάρα. Κανείς δε μιλάει...Θα συναντήσεις πρόσωπα σκυθρωπά, αλλά και κάποιους σιωπηλούς με σοβαρό ύφος, που όμως αν τους παρατηρήσεις λίγο παραπάνω, θα δεις ότι στην άκρη του χειλιού τους, σκάει ένα μικρό χαμόγελο, του τύπου ''ερχόμαστεεεε'' Από την άλλη, υπάρχουν και κάποια ''χιουμοριστικά'' όπως τα χαρακτηρίζουμε εμείς, τα οποία μας έρχονται εκτός Αθηνών και σχετίζονται με τις εκλογές. 

Ακούγεται λοιπόν, ότι υφιστάμενος μεγαλοαξιωματούχου, για τον οποίο όπως συζητιέται στα ''χακί'' πηγαδάκια,  διατηρεί άριστες σχέσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόλις λείπει το ''αφεντικό'' του, μεταβαίνει για καφέ σε γραφείο πιθανού υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (άλλες οι πολιτικές πεποιθήσεις του ενός, άλλες του άλλου), ενώ έτερος ''Καππαδόκης'' μεγαλοαξιωματούχος, που απέφευγε να βγάλει φωτό με βουλευτή της αντιπολίτευσης για να μην ''χαρακτηριστεί'', τώρα θα βρίσκεται στην πρώτη σειρά...

Είπαμε, μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και οι Ένοπλες Δυνάμεις και όσο πλησιάζουμε προς τις εθνικές κάλπες, θα δούμε και θα ακούσουμε όλο και περισσότερα.

Καλή προεκλογική εβδομάδα!
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα το συνεχίσουν το εμπάργκο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα το συνεχίσουν το εμπάργκο;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ