2019-06-04 09:30:17
Φωτογραφία για Το ιδρυμα Μποδοσάκη βραβεύει Κ. Δασκαλάκη κι άλλους 4 νέους επιστήμονες
Τα «Επιστημονικά Βραβεία Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019», ύψους 20.000 ευρώ που αναγνωρίζουν κι ενισχύουν το έργο επιστημόνων ως 40 ετών,απονέμονται στις 19 Ιουνίου.

Ο Κωνσταντίνος π. Δασκαλάκης, ο Λουκάς Χ. Καραμπαρμπούνης, ο Στέλιος Γ. Μιχαλόπουλος, ο Γιάννης Χ. Μπουρμπάκης κι ο Παναγιώτης Α. Ρούσσος είναι οι επιστήμονες που θα βραβεύσει το Ιδρυμα Μποδοσάκη στη τελετή απονομής των  Επιστημονικών Βραβείων Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2019 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Συγκεκριμένα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μποδοσάκη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει ότι τα «Επιστημονικά Βραβεία Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019», ύψους 20.000 ευρώ για κάθε κλάδο, πρόκειται να απονεμηθούν στους εξής επιστήμονες:

Κωνσταντίνο Π. Δασκαλάκη, Καθηγητή στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέτης (ΜΙΤ), στον Τομέα των Εφαρμοσμένων Επιστημών/ΤεχνολογίαςΛουκά Χ
. Καραμπαρμπούνη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Minnesota, στον Τομέα των Κοινωνικών ΕπιστημώνΣτέλιο Γ. Μιχαλόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Brown, στον Τομέα των Κοινωνικών ΕπιστημώνΓιάννη Χ. Μπουρμπάκη, Επίκουρο Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, στον Τομέα των Βασικών ΕπιστημώνΠαναγιώτη Α. Ρούσσο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Icahn School of Medicine, Mount Sinai, στον Τομέα των Βιοεπιστημών

Σύμφωνα με το σκεπτικό των ανθρώπων του Ιδρύματος, η θεσμοθέτηση των «Επιστημονικών Βραβείων Ιδρύματος Μποδοσάκη», στο πλαίσιο των κοινωφελών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος στο χώρο της παιδείας, έχει σκοπό να αναγνωρίσει και να ενισχύσει το δημιουργικό έργο των νέων Ελλήνων επιστημόνων ηλικίας έως 40 ετών. Η απονομή των βραβείων έχει, επίσης, σκοπό να επιβραβεύσει τη συνεχή και συνεπή προσπάθεια των βραβευόμενων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την προαγωγή της επιστήμης.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ