2019-06-05 00:54:15
Φωτογραφία για Το iOS 13 προσφέρει μια επιλογή για τον περιορισμό της γήρανσης της μπαταρίας του iPhone
Γνωρίζουμε ότι η Apple αποφάσισε να κάνει προσαρμογές στο επίπεδο απόδοσης του iPhone όταν η μπαταρία είναι κάτω από 80% και από την iOS 10. Η Apple δεν ήταν ξεκάθαρη τόσο πολύ γι 'αυτό αρχικά, έτσι ώστε υπήρξε πολλή διαμάχη τότε γι 'αυτό.   

Με το iOS 13, η Apple προσπαθεί να περιορίσει την υπόθεση με τον δικό της τρόπο.

Μια νέα επιλογή (ενεργοποιημένη από προεπιλογή) εμφανίστηκε στην ενότητα Μπαταρία, που ονομάζεται "Βελτιστοποίηση επαναφόρτισης μπαταρίας". Δείτε πώς το περιγράφει η Apple:

"Για να περιορίσετε τη γήρανση της μπαταρίας, το iPhone βασίζεται στις καθημερινές σας συνήθειες φόρτισης για να θέσετε τη φόρτιση σε αναμονή πέραν του 80% μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε."

Στη beta που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 24 ώρες, είναι αδύνατο να δούμε οποιαδήποτε αλλαγή με αυτή τη νέα επιλογή. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δείτε μια πιθανή εξέλιξη.

Γιατί στο 80% είναι το όριο της εταιρίας; Επειδή μερικές μελέτες εξηγούν ότι μια μπαταρία είναι καλύτερη χρονικά εάν η αυτονομία είναι μεταξύ 20% και 80%: μην πάτε κάτω από το 20% και μην υπερβαίνετε το 80%. Δεν απομένει να δούμε τώρα πώς η Apple θα βελτιστοποιήσει τη μακροζωία της μπαταρίας με αυτήν την επιλογή.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ