2019-06-05 12:06:58
Φωτογραφία για Αφρόντιστη η παιδική χαρά της ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Αγίου Δημητρίου), όπως διαπιστώνει Κάτοικος της Πόλης...
 Αριστερά ΦΩΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ: Παιδική χαρά ευρωπαικων προδιαγραφών...νοικοκοιρεμενα πράγματα!! ΔΕΞΙΑ ΦΩΤΟ ΒΟΝΙΤΣΑ: Εγκαταστάσεις ελλειπής, χλωροτάπητας αλλού χαλασμένος και αλλού ανύπαρκτος.. καθαριότητα μέτρια      Ο Χρήστος Παλιογιάννης, ενεργός πολίτης Βόνιτσας, με ανάρτηση του στο Facebook, τώρα που οι εκλογές τελείωσαν, κάνει ορισμένες διαπιστώσεις για την παραμελημένη παιδική χαρά της πόλης και αναφέρει: 

        Οι εκλογές τελείωσαν και μαζί μ αυτές και τα δελτία τύπου.. Τουλάχιστον έχω αρκετές μέρες να ξαναδώ..

   Η επόμενη μέρα και η σκληρή πραγματικότητα απαιτεί άμεσες ενέργειες και δουλειά από τους υπευθύνους. Τα λόγια τελείωσαν και πρέπει να περάσετε στις πράξεις.

          Έτυχε να περάσω από μια παιδική χαρά της γειτονικής Πρέβεζας και "ζήλεψα" σαν μικρό παιδί που ποτέ στη Βόνιτσα δεν είχα μιά αντίστοιχή της για να παίξω όταν ήμουν μικρός. Χάζεψα την περίφραξη.. το χλωροτάπητα, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια, την καθαριότητα. Αναρωτήθηκα πόσο βούληση θέλει και πόσα χρήματα χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτή η πολύ ωραία εικόνα; Μου φαντάζει πολύ μεγάλο για να το δώ στη Βόνιτσα ενώ είναι τόσο μικρό.. 


        Περνώντας από τη Βόνιτσα πήγα στην παιδική χαρά του Αγίου Δημητρίου.. και.. διαπίστωσα ότι τα παιδάκια εδώ είναι αδικημένα. Εγκαταστάσεις ελλειπής, χλωροτάπητας αλλού χαλασμένος και αλλού ανύπαρκτος.. καθαριότητα μέτρια... Σε λίγες μέρες τα σχολεία τελειώνουν και ο χώρος αυτός θα είναι η καθημερινότητα των παιδιών......  

       Παρακαλώ πολύ βελτιώστε την κατάσταση στις 2 παιδικές χαρές της Βόνιτσας και προσφέρετε στα παιδιά το περιβάλλον που τους αξίζει. Κάθε χρόνο βλέπουμε ο χώρος αυτός να μετατρέπεται σε κατασκήνωση Ρομά. Μαγειρεύουν.. κοιμούνται εκεί και φεύγοντας αφήνουν σκουπίδια παντού. Ο γονιός αναγκάζετε να φύγει αντικρίζοντας αυτή την εικόνα. Ας μεριμνήσουν έγκαιρα λοιπόν οι υπεύθυνοι και η εικόνα να αλλάξει φέτος. Θα το χαρούν και οι γονείς και κυρίως τα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εντονότερη η κακοκαιρία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εντονότερη η κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ