2019-06-05 17:00:27
Φωτογραφία για Η Μελάνια,ο ...Προκόπης και η Άνγκελα
(Όχι,δεν είναι fake news)

Ανάμεσα σε δύο κυρίες, την Καγκελάριο της Γερμανίας και την σύζυγο του Αμερικανού προέδρου, βρέθηκε σήμερα στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας ο Προκόπης Παυλόπουλος για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο της απόβασης των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων 15 χωρών, που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις της D-Day. Σαν αύριο, στις 6 Ιουνίου του 1944, πάνω από 150.000 στρατιώτες των Συμμάχων, έφυγαν από το Πόρτσμουθ με σκοπό την απόβαση στην Νορμανδία.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν εκτός από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και πολλοί ηγέτες μεγάλων κρατών, όπως ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, η Βρετανή πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό.

Ο φακός απαθανάτισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να κάθεται ανάμεσα στην Άνγκελα Μέρκελ και την Μελάνια Τραμπ. Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ έκλεψε για μία ακόμη φορά την παράσταση επιλέγοντας ένα υπέροχο σύνολο στο χρώμα της κρέμας που συνδύασε με καπέλο του ιδίου χρώματος.


Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι καλωσόρισαν στο λιμάνι της νότιας Αγγλίας τους προέδρους των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ελλάδας όπως επίσης τους ηγέτες των Καναδά, Αυστραλίας, Βελγίου, Τσεχίας, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας, Νορβηγίας και Πολωνίας, εκπροσώπους της Σλοβακίας, της Δανίας και της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και περισσότεροι από 300 βετεράνοι της μάχης της Νορμανδίας.

"It is with humility and pleasure, on behalf of the entire country – indeed the whole free world – that I say to you all, thank you," Her Majesty The Queen at the #DDay75 Commemorative event in Portsmouth today.
greece-salonikia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ