2019-06-05 19:48:54
Φωτογραφία για Αγγελική Γ. Χαλιμούδρα: Θερμές ευχαριστίες για την εκλογή της στο νέο περιφερειακό συμβούλιο
Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους εσάς που με στηρίξατε με την εμπιστοσύνη σας, δίνοντάς μου την ευκαιρία να συμμετέχω στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Εισέπραξα όλο αυτό το χρονικό διάστημα τόση αγάπη που νοιώθω ότι θα την κουβαλάω μαζί μου για μια ολόκληρη ζωή!. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα από την πρώτη στιγμή αλλά και στους νέους φίλους που έκανα κατά τον προεκλογικό αγώνα και δώσανε μαζί μου αυτή τη μεγάλη μάχη.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συναδέλφους μου που αγκάλιασαν αυτή μου την προσπάθεια και τους αισθανόμουν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένειά μου για τη στήριξη και κυρίως στα παιδιά μου για την υπομονή που είχαν.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους συνυποψηφίους μου, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον αξιοπρεπή και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.Εναν αγώνα που είχε σαν αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας.


Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον περιφερειάρχη μας, Νεκτάριο ΦΑΡΜΑΚΗ, που μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, δίνοντάς μου την ευκαιρία να αγωνιστώ στο πλευρό του, για όσα ονειρεύομαι για τον τόπο μας.Η φράση του "Το θέλουμε και το μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ψηλά" ήταν για μένα κινητήριος δύναμη!

Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ, με όλες τις δυνάμεις μου, για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.

Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα!!!!

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ λοιπόν.. επειδή αυτή την επιλογή για τον τόπο μας την κάναμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ