2019-06-07 09:04:11
Φωτογραφία για Προσκύνημα Α/ΓΕΣ στον Άγιο Σάββα τον εν Καλύμνω (ΒΙΝΤΕΟ)
Το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε ολιγόωρη επίσκεψη στην Κάλυμνο και συγκεκριμένα στην έδρα του 5/42 ΣΕ όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Κατά την παραμονή του στο νησί, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ – «ΑΙΓΕΑΣ») Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, το Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Εμμανουήλ Θεοδώρου και το Διοικητή του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη (ΠΖ) Ευάγγελο Μητρούτσικο, επισκέφτηκε την μονή των Αγίων Πάντων και πραγματοποίησε προσκύνημα στο Μοναστήρι του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω.

Τον Αρχηγό ΓΕΣ υποδέχθηκε και ξενάγησε ο Μητροπολίτης Καλύμνου Λέρου και Αστυπαλαίας κ.κ Παϊσιος ,ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ.Αμφιλόχιος και η ηγουμένη της Μονής.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στον άγιο Σάββα που κατέγραψε ο φακός του kalymnos-news.gr, στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς:

(ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr)
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ