2019-06-07 10:26:20
Φωτογραφία για Πραγματοποιήθηκε Σύσκεψη της ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ στον Αστακό -ΦΩΤΟ
           Σύσκεψη της ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιούνη στον Αστακό. Την εισηγητική ομιλία έκανε ο Δημήτρης Κομπλίτσης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Παπαναστάσης  αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία και στέλεχος του ΚΚΕ..   

           Στις ομιλίες αφού χαιρέτισαν τους αγωνιστές που το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την τριπλή εκλογική μάχη, τόνισαν την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές όσο γίνεται περισσότερο. 

        «Ανάγκη γιατί είναι η μόνη ψήφος που την επόμενη μέρα θα κατατεθεί σε αγώνες για τα συμφέροντα των εργαζομένων αφού οι ψήφοι στα υπόλοιπα αστικά κόμματα θα διατεθούν στην εφαρμογή της πολιτικής για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, γιατί όλοι οι άλλοι -παρά τις όποιες διαφορές τους- συμφωνούν και υλοποιούν τελικά τις ίδιες κατευθύνσεις». 

         Ανέδειξαν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, όποια κυβέρνηση και να σχηματιστεί είτε με κορμό την ΝΔ είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ που θα μπει μπροστά για να ενισχυθεί η λαϊκή αντιπολίτευση και για να οργανωθεί με όσο γίνεται καλύτερους όρους η αντεπίθεση μέσα από το εργατικό κίνημα.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ