2019-06-07 13:28:54
Φωτογραφία για Νέο θέατρο: Πριν τις εκλογές ο Τσίπρας βρήκε ώρες στο κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάνε αθλητές στο Μινσκ
Νέο προεκλογικό θέατρο έστησε η κυβέρνηση μετά την πρωτοφανή αμέλεια του ΣΕΓΑΣ

να βρει εισιτήρια για τη μετάβαση των αθλητών του στίβου στο Μινσκ για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Ο κ.Τσίπρας εν μέσω προεκλογικής περιόδου «κατάφερε» να βρει ελεύθερες ώρες πτήσης στο κυβερνητικό αεροσκάφος προκειμένου να μεταβούν με αυτό οι αθλητές στο Μινσκ για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο διάστημα από τις 23 έως τις 28 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίς το μεσημέρι ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι παρά τις προσπάθειες του δεν κατάφερε να βρει εισιτήρια (!!!), αν και είχε ενημερωθεί από τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την απόσυρση της ελληνικής συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την οργή των Ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, αλλά και την απογοήτευση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα τόσο εντείνονταν και οι αντιδράσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση κι από τον κρατικό μηχανισμό.

Οι πληροφορίες από το Υφυπουργείο Αθλητισμού αναφέρουν ότι με εντολή Τσίπρα και τις απαραίτητες ενέργειες του Γιώργου Βασιλειάδη που ήρθε σε επικοινωνία με τον ΣΕΓΑΣ βρέθηκε η λύση και η αποστολή θα μεταβεί στο Μινσκ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ