2019-06-07 19:03:44
Φωτογραφία για Η Navi XT της AMD θα βάζει κάτω την RTX 2070
Η Sapphire, ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της AMD, διέρρευσε λεπτομέρειες για τις επερχόμενες Navi κάρτες γραφικών, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή τους στην Computex την επόμενη εβδομάδα. Οι πληροφορίες αναρτήθηκαν στο subreddit της AMD, ενώ το αρχικό άρθρο με τις πληροφορίες έχει διαγραφεί.

Αυτά που γνωρίζουμε λοιπόν έως τώρα βάσει των πληροφοριών είναι πως:

Η Navi XT θα ξεπερνά σε επιδόσεις την RTX 2070 της Nvidia και θα κοστίζει $499.Η Navi Pro θα έχει επιδόσεις που θα την τοποθετούν ανάμεσα στην RTX 2060 και στην RTX 2070 και θα κοστίζει $399.Καμία από τις δύο Navi GPU δε θα υποστηρίζει hardware-accelerated ray traycing.Η Radeon VII θα παραμείνει η ναυαρχίδα GPU της AMD, κάτι που σημαίνει πως θα έχει και τις καλύτερες επιδόσεις. Η Sapphire σημειώνει πως η AMD δεν προσφέρει τις Navi για τους enthusiasts των καρτών γραφικών.Η Sapphire σχεδιάζει custom υδρόψυκτες εκδοχές για τις Navi.Η κυκλοφορία τους αναμένεται στις 7 Ιουλίου.Η Sapphire επιβεβαίωσε πως η επίσημη αποκάλυψη των Navi θα πραγματοποιηθεί στο keynote της AMD στην Computex, τη Δευτέρα 27 Μαΐου.


Αν οι διαρροές επιβεβαιωθούν, αυτό σημαίνει πως ο mid-range χώρος γίνεται πραγματικά ανταγωνιστικός. Δε φαίνεται ακόμα όμως να έχει η AMD κάτι αρκετά high-end για να “χτυπήσει” την RTX 2080 Ti της Nvidia. Με τις Navi κάρτες η AMD βελτιώνει κατακόρυφα την ενεργειακή απόδοση με τα 7nm και στέφεται βασιλιάς στην αναλογία απόδοσης/τιμής.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ