2019-06-08 12:55:34
Φωτογραφία για Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι
Μήνυμα ενότητας έστειλε, σήμερα από τη Ρόδο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περιοδεία του, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Περιοδεία σε νησιά της Δωδεκανήσου πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό τη Ρόδο.

«Το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει», επεσήμανε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη συνάντηση που είχε με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

«Οι Έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση», τόνισε ακόμη εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στον τόπο, για το πώς θα στηρίξουμε τον τουρισμό, για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα μειώσουμε τη φορολογία, για το πώς οι έλληνες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς», είπε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ