2019-06-08 14:00:24
Φωτογραφία για Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας θα βρεθεί στη Ρόδο
Το Γραφείο τών Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ρόδου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α, που τώρα κατοικούν στο νησί.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στην Ρόδο, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 18η Ιουνίου 2017 ημέρα Τρίτη στις 10.00πμ και θα διαρκέσει έως τις 2.00μμ στήν Αιθουσα του Επιμελητηρίου της Ρόδου, Γρηγορίου Λαμπάκη 8. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον Επίτροπο (Warden) του νησιού της Ρόδου για υποθέσεις ΕλληνοΑμερικανών Κον Χρήστο Ζαβοριανό στο Τηλέφωνο 6946797587 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ.210 7202426 καθημερινά απo 9.30–11.30 εκτός Τετάρτης.

Με εκτίμηση Nikolaos Anastasiadis Field Claims Representative

American Embassy Federal Benefits Unit

rodosreport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ