2019-06-08 23:40:23
Φωτογραφία για Οι «ροζ» προτιμήσεις ανδρών και γυναικών διαφέρουν
Απροσδόκητα είναι για κάποιους τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με το «xxx» υλικό που ψάχνουν άνδρες και γυναίκες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα δύο φύλα έχουν πολύ διαφορετικές προτιμήσεις ως προς το υλικό για ενηλίκους που επιλέγουν να δουν.

Οι γυναίκες αναζητούν κυρίως υλικό που σχετίζεται με λεσβιακό σεξ και τρίο ενώ οι αμέσως επόμενες επιλογές τους περιλαμβάνουν βίντεο με ομοφυλοφιλικό σεξ μεταξύ ανδρών, Οι ερωτικές περιπτύξεις ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες είναι αρκετά χαμηλά στον κατάλογο των προτιμήσεών τους.

Την ίδια ώρα οι άνδρες φαίνεται πως έχουν πιο παραδοσιακά γούστα δείχνοντας σαφή προτίμηση στο σεξ μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου αλλά σε διάφορες μορφές. Δημοφιλείς είναι και οι αναζητήσεις στην κατηγορία «teen» αλλά και οι αναζητήσεις για ώριμες γυναίκες.

Συνολικά οι γυναίκες αναζητούσαν λεσβιακές σκηνές 132% περισσότερο από ότι οι άνδρες και σκηνές με τρίο 75% περισσότερο.

Κοινές φαίνεται πως είναι οι προτιμήσεις ανδρών και γυναικών σε ό,τι αφορά τις αναζητήσεις για διασημότητες. Την πρωτιά έχει η Kim Kardashian ενώ οι γυναίκες έψαξαν αρκετά και την περίπτωση της Miley Cyrus.
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ