2019-06-09 09:06:04
Φωτογραφία για Γ. Δραγασάκης: Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας
«Τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία και ως δυνατότητα, με στόχο ν΄ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας για τους μεγάλους μετασχηματισμούς που έχουμε μπροστά μας», επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης με ανάρτησή του στα social media.

«Τις επερχόμενες εθνικές εκλογές πρέπει να τις δούμε ως ευκαιρία και ως δυνατότητα. Για να δώσουμε συγκεκριμένο προγραμματικό περιεχόμενο στην εκλογική μάχη. Να συνομιλήσουμε, ν΄ ακούσουμε, να γνωρίσουμε νέο κόσμο που έχει επίγνωση του τι διακυβεύεται και δηλώνει έτοιμος ν΄ αγωνιστεί μαζί μας» αναφέρει.

Και προσθέτει ο κ. Δραγασάκης: «Να κάνουμε λόγο και για τις αδυναμίες και τα λάθη, αλλά και για τα εμπόδια που συναντήσαμε στην προσπάθειά μας. Με στόχο όμως ν΄ ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της προοδευτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας για τους μεγάλους μετασχηματισμούς που 'χουμε μπροστά μας. Να μιλήσουμε για τις αξίες της Αριστεράς και πως τις υπερασπιζόμαστε σ' ένα τοξικό περιβάλλον ατομικισμού και ιδιοτέλειας».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ