2019-06-09 19:25:38
Φωτογραφία για Μπάσκετ με στρατιώτες της ΔΑΝ Μεγίστης έπαιξε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Το Καστελόριζο επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ακριτικό νησί, ο κ. Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο πανέμορφο φυσικό λιμάνι και συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους αλλά και τουρίστες οι οποίοι του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε μπροστά σε μια γυναίκα που κρατούσε ένα μωρό στην αγκαλιά μπροστά σε κατάστημα με souvenir στο Καστελόριζο

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου με την κόρη του Δέσποινα, η οποία τους πρόσφερε λουλούδια φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία του νησιού.

Οπως σημειώνει μάλιστα η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Instagram, το μικρό κορίτσι είναι δισέγγονη της Κυράς της Ρω. «Ευχαριστούμε για το θερμό καλωσόρισμα στο υπέροχο Καστελόριζο» έγραψε η κυρία Μητσοτάκη στην ανάρτησή της μαζί με την μικρή Δέσποινα στο Instagram.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεγίστης, τον οποίον διαβεβαίωσε ότι για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι μείζονος σημασίας η αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών των νησιών μας.

«Με μικρές παρεμβάσεις που συνήθως δεν κοστίζουν πολύ μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων των νησιών πολύ καλύτερη. Θα εκπονήσουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο ειδικά για τα μικρότερα νησιά. Πρώτη προτεραιότητα ο βιολογικός καθαρισμός και από εκεί και πέρα να διευκολύνουμε την ζωή των πολιτών. Εδώ στο Καστελόριζο η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει πιο δυνατά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το στρατόπεδο Διοικητικής Αμυνας Νήσου Μεγίστης, όπου δοκίμασε την τύχη του στο μπάσκετ μαζί με τους υπηρετούντες και τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού εκεί.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε και άλλες συναντήσεις με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες στο Καστελόριζο. Επισκέφθηκε την Πυραυλάκατο «Ρίτσος» που είναι αγκυροβολημένη στο λιμάνι καθώς και το αστυνομικό τμήμα του νησιού, το οποίο μεταξύ άλλων διενεργεί και τον διαβατηριακό έλεγχο για τους επισκέπτες του νησιού που έρχονται από την Τουρκία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα βγήκαν με ταχύπλοο στα ανοιχτά του Καστελόριζου.

Πηγή: iefimerida.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ