2019-06-10 09:33:26
Φωτογραφία για Οι Στρατηγοί, η κάλπη και η σιγουριά του ψηφοδελτίου επικρατείας. ''Βράζει'' ο χώρος άμυνας της ΝΔ
Του Ηλία Προύφα

Μια Θεσσαλική παροιμία λέει ''ελάτε εσείς οι γνωστικοί να φάτε το βόδι του χαζού''. 

Η παραπάνω λαϊκή ρήση, ταιριάζει ''γάντι'' σε ορισμένους απόστρατους, οι οποίοι επιθυμούν να κατέβουν στις εκλογές, όχι με ψήφο αλλά συμμετέχοντας σε ψηφοδέλτια επικρατείας.

Μάλιστα το αιτιολογικό όπως διατείνονται ορισμένοι υποστηρικτές τους, είναι ότι θεωρούνται πρόσωπα υψηλής αναγνωρισιμότητας και γι αυτό ''δικαιωματικά'', τους ανήκει μια θέση σε ψηφοδέλτιο επικρατείας και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση.

''Βράζουν'' στελέχη των κομμάτων και ειδικά στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας... 

''Εάν είναι πρόσωπα λαϊκής αποδοχής, γιατί δε ζητάνε να κατέβουν με ψήφο στην εκλογική τους περιφέρεια, έτσι ώστε να καταγράψουν τη δυναμική τους και να βοηθήσουν και το κόμμα τους'', μας σχολίαζε στέλεχος κόμματος στο kranosgr, τονίζοντας με νόημα, ''Μάγκας είναι ο Ναύαρχος Διονύσης Χατζηδάκης, που άφησε τη σίγουρη εκλογή στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου και συμμετέχει στις εθνικές εκλογές με σταυρό, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στο Νότιο Τομέα Αθηνών''.

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα δε χρειάζεται αυτόκλητους σωτήρες για να σωθεί. Ο λαός μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει. Αν είσαι και στρατηγός, με την αράδα σου να πας και ας αποφασίσει ο λαός...
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ