2019-06-10 11:31:52
Φωτογραφία για Έρχεται η ελληνική έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας Huffington Post
Τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η ελληνική έκδοση της Huffington Post όπως ανακοίνωσε η ίδια η Arianna Huffington κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Global Leadership Meeting της Burson-Marsteller χθες στη Νέα Υόρκη!

Την ενδιαφέρουσα είδηση μετέφερε μέσω των λογαριασμών της σε Facebook και Twitter η Μαρία Λαζαρίμου, co-founder και διευθύνουσα σύμβουλος στην Advocate/Burson-Marsteller Athens.

Η κα Λαζαρίμου έγραψε συγκεκριμένα:

«H Arianna Huffington ανακοίνωσε την Ελληνική έκδοση της Huffington Post που θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο, μιλώντας στο Global Leadership Meeting της Burson-Marsteller νωρίτερα, στη Νέα Υόρκη. Την ευχαριστώ που μου έδωσε την άδεια να μοιραστώ τα νέα μέσω των λογαριασμών μου στο twitter και το facebook».

“@EMEAPORTAL:Τον Σεπτέμβριο η ελληνική έκδοση της Huffington Post http://t.co/hhtMYNxVf8 @ariannahuff @HuffingtonPost : SM break the news!

— Maria Lazarimou (@marialaz) March 11, 2014

Για να δούμε λοιπόν με ποιον γνωστό εκδότη – μεγαλοδημοσιογράφο θα συνεργαστεί η ηλεκτρονική εφημερίδα η οποία κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο και θεωρείται από τα λίγα μέσα που επηρεάζουν τόσο πολύ την κοινή γνώμη στις χώρες στις οποίες αρθρογραφεί. Θα είναι κάποιος επιχειρηματίας άραγε;
psifiakoohiro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ