2019-06-10 11:31:52
Φωτογραφία για Το Facebook αγόρασε την εφαρμογή δωρεάν μηνυμάτων WhatsApp για $16 δισ.
Σπουδαίες εξελίξεις στο χώρου του mobile messaging αφού μετά την εξαγορά του Viber από την Rakuten πριν από λίγες μέρες η Facebook ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του WhatsApp. Το ποσό; Κρατηθείτε:

$16 δισεκατομμύρια σε μετρητά ($4 δισ.) και μετοχές ($12 δισ.) συν έξτρα $3 δισ. για τους υπαλλήλους της υπηρεσίας που θα τους δοθούν στα επόμενα τέσσερα χρόνια σε μετοχές!

Για όσους φοβάστε ότι πάει τώρα και το WhatsApp, θα συνεχίσει να είναι αυτόνομο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Mark Zuckerberg, ενώ ο Jan Koum δημιουργός του WhatsApp θα πάρει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Facebook. Να σημειώσουμε πως το WhatsApp έχει 450 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Ο Jan σε άρθρο στο ιστολόγιο του WhatsApp έγραψε ότι:

«Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως διαφήμιση που θα διακόπτει την επικοινωνία σας (ΣτΜ: των χρηστών). Δεν θα υπήρχε καμία συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών μας, αν έπρεπε να συμβιβάσουμε τις βασικές αρχές που καθορίζουν πάντοτε την εταιρία μας, το όραμα μας και το προϊόν μας.»

Επίσης για να κάνει ποιο έντονα σαφές πως δεν αλλάζει τίποτα για τους χρήστες έγραψε το εξής «Να τι θα αλλάξει για εσάς, τους χρήστες μας: τίποτα.»

ΠΗΓΗ: theverge.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ