2019-06-10 22:49:09
Φωτογραφία για ΕΣΡ: Στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Μαρινάκη η έκτη τηλεοπτική άδεια
Προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ανακήρυξε ομοφώνως το ΕΣΡ την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», κατά τη συνεδρίασή του σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Εντός των επόμενων ημερών, θα πρέπει να κατατεθούν εάν και εφόσον υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενστάσεις και να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος του φακέλου της εταιρείας του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ελέγχου του φακέλου της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ προχώρησε ομαλά και δεν συνάντησε εμπόδια, κάτι που σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως σε λίγες ημέρες η εταιρεία θα ανακηρυχθεί οριστική δικαιούχος της έκτης πανελλαδικής άδειας έτσι ώστε να μπει σύντομα στον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους πέντε καναλάρχες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΡ αναφέρει:

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά την συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ