2019-06-11 08:00:53
Φωτογραφία για Ποια κοινωνικά επιδόματα θέλει να καταργήσει η Ν.Δ.;
«Κάθε μέρα που περνάει, το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και επικαλείται δηλώσεις της βουλευτού Α’ Αθήνας της ΝΔ, Όλγας Κεφαλογιάννη, στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα, η οποία «σε ένα πρωτοφανές κρεσέντο νεοφιλελεύθερου κυνισμού, δήλωσε ότι «επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής»».

Αυτό είναι, σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, «το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. Ιδιωτικοποίηση του κοινωνικού κράτους, για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων.

Ό,τι δηλαδή απαιτούσε το ΔΝΤ, και αποκρούστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση, έρχεται τώρα το κόμμα του κ. Μητσοτάκη να το εξαγγείλει.

Ποια ακριβώς κοινωνικά επιδόματα θέλει να καταργήσει; Το επίδομα παιδιού; το επίδομα στέγασης; Τα προνοιακά επιδόματα αναπηρίας; Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης; Το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων;

Τα σχολικά γεύματα;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ (αντίστοιχα ερωτήματα έθεσε και η αν. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ήταν στο ίδιο πάνελ με την Όλγα Κεφαλογιάννη).

Τελικώς, «ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό», καταλήγει το σχετικό σχόλιο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ