2019-06-11 19:48:25
Φωτογραφία για Το ΚΔΑΠ Smart Junior στα Γρεβενά - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση... (εικόνες)
Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων η 28 Ιουνίου

Το ΚΔΑΠ Smart Junior είναι μια πιστοποιημένη από το κράτος

εκπαιδευτική δομή όπου σκοπός της είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μετά το τέλος της σχολικής διαδικασίας καθώς επίσης και η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων και μη.

Με τη βοήθεια της έμπειρης εκπαιδευτικής μας ομάδας εργαζομένων σ ένα όμορφο περιβάλλον που πληροί όλες τις προδιαγραφές και τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής, πλήρως εξοπλισμένο με ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικό μέσο.

Στόχος μας είναι μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα αναπτυχθούν τα παιδιά να βιώσουν ερεθίσματα τα οποία και θα διευρύνουν τους γνωστικούς και πνευματικούς τους ορίζοντες, καλλιεργώντας ταυτόχρονα ένα κλίμα συνεργασίας και δημιουργικότητας.

Για την εκπλήρωση των παραπάνω στόχων ένα πρώτο δείγμα των προγραμμάτων-υπηρεσιών  που θα χρησιμοποιήσουμε είναι και τα εξής:


Μελέτη και προετοιμασία για την επόμενη μέρα του σχολείουΕργαστήριο κόμικς-animationΕργαστήριο κατασκευών (χειροτεχνίες, πηλός,origami με ανακυκλώσιμα υλικά)Εργαστήριο μαγειρικής (διατροφική αξία προϊόντων, προέλευση)Θεατρική ΑγωγήΜουσικοκινητική ΑγωγήΡομποτικήΠειράματα (STEM)Γυμναστική για παιδιάΒιβλιοθήκη-δραστηριότητες φιλαναγνωσίαςΕλεύθερο γωνιά (παιχνίδια, επιτραπέζια, σκάκι κ.α)

Στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2019-2020» ξεκίνησαν οι αιτήσεις του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση δημιουργικής απασχόλησης μέσω ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2019-2020.

Αν θέλετε και εσείς να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών σας μπορείτε να προκρατήσετε έγκαιρα τη θέση σας μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων η 28 Ιουνίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε άμεσα για τη διαδικασία των αιτήσεων

Τηλ επικοινωνίας: 6986659789, 6948278911, 2462306721

Email: [email protected]

www.smartjunior.gr

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ