2019-06-12 11:35:56
Φωτογραφία για Απάντηση της FITO+ σε σχόλια φαρμακοποιών


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε για την εταιρία FITO+ από αναφορές κάποιων συναδέλφων, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Οφείλουμε σαν φαρμακοποιοί να είμαστε πιο προσεκτικοί στις διαδώσεις, την διαστρέβλωση της αλήθειας και άλλα συναφή τα οποία έχουμε πολλές φορές υποστεί και οι ίδιοι από πολιτικούς και δημοσιογράφους Η FITO+ είναι εταιρία που τιμά το επάγγελμα του φαρμακοποιού και μόνο περήφανοι πρέπει να είμαστε γι΄ αυτό.

Δημιουργούμε ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα με ..... προσεγμένες και άριστα μελετημένες φόρμουλες ( καινοτόμες και όχι αντιγραφές από το τι κυκλοφορεί στην αγορά).

Συνεργαζόμαστε με μεγάλα ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης και προσθέτουμε στα προϊόντα μας σύγχρονα φυτικά βιοενεργά.

Να δούμε λοιπόν μία μία τις ενστάσεις και τη δυσαρέσκεια κάποιων συναδέλφων.

Το BAZAAR που ανακοινώθηκε στα social media από την εταιρία μας αφορά τις παλιές πλαστικές μας συσκευασίες  που έχουμε σταματήσει να προμηθεύουμε τα φαρμακεία και αποφασίσαμε το στοκ που έχουμε να το διαθέσουμε σε χαμηλές τιμές στις καταναλώτριες, σε ένα χώρο που διαμορφώσαμε στην εταιρία.


Στόχος μας είναι να ξεναγήσουμε τις κυρίες στα προϊόντα μας και να δημιουργήσουμε νέες πελάτισσες που θα καρπωθείτε εσείς συνάδελφοι στη συνέχεια.

Online shop: Υπάρχουν πάρα πολλές κυρίες σε περιοχές της Ελλάδας που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον φαρμακοποιό σχετικά με τα προϊόντα μας. Συνεχώς έχουμε τηλέφωνα και μηνύματα στα social media με το ίδιο παράπονο.

Πρέπει λοιπόν να εξυπηρετηθούν και αυτές οι κυρίες.

Δεν θέλουμε να θεωρηθεί αυτό σαν δούρειος ίππος. Εξάλλου, όπως θα διαπιστώσετε, η δομή του online shop θα είναι βασισμένη πάνω στην αξία της αγοράς των προϊόντων μας από το φαρμακείο και το συμβουλευτικό χαρακτήρα  του φαρμακοποιού. Αυτή η θέση μας δεν θα αλλάξει αλλά θα ισχυροποιηθεί μέσα από το online shop.

Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος για μια κυρία να κάνει onlineαγορά και μια κρέμα από 8 € να της στοιχίσει μαζί με τα μεταφορικά 12 €.

Θα κάνει online αγορά σε περίπτωση που δεν βρίσκει το προϊόν στο φαρμακείο.

Τέλος αν αποδειχτεί ότι δημιουργεί πρόβλημα στην συνεργασία μας με τους φαρμακοποιούς, εμείς πρώτοι θα το σταματήσουμε.

Συνάδελφοι μας αδικείτε ειδικά στο θέμα των e-shops. Είμαστε η μόνη εταιρία που ποτέ δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη διευκόλυνση σε φαρμακεία με e-shop.

Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Τον 18οαιώνα στην 1η βιομηχανική επανάσταση, οι εργάτες από τον φόβο των εξελίξεων έσπαγαν τις μηχανές. Η εξέλιξη όμως προχώρησε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διαμορφώσουμε κανόνες για τα e-shops και πρέπει να γίνει με κοινή προσπάθεια και των εταιριών και των φαρμακοποιών.

Εμείς σαν FITO+ καθορίσαμε μέγιστη έκπτωση για τα προϊόντα μας σε e-shop φαρμακείου το 10% και με τελική ημερομηνία συμμόρφωσης την 30 Ιουνίου 2019. Διαφορετικά σταματάμε την συνεργασία με τον συνάδελφο.

Ποια άλλη εταιρία θα το έκανε;

    3.  Τιμολογιακή πολιτική. Είμαστε εταιρία που δίνει από τα μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους στο φαρμακοποιό και αυτό οι περισσότεροι το γνωρίζετε.

Τέλος δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις, που πιθανόν από παρεξήγηση με κάποιους συναδέλφους έχουν δημιουργηθεί.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, σας τιμούμε και μας τιμάτε.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας να διαβάσετε την απάντησή μας.

Χρήστος Φαρμάκης

Φαρμακοποιός
farmakopoioi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ