2019-06-12 16:28:00
Φωτογραφία για Μήνυσε αεροπορική εταιρεία για λίγο νερό
Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι, λόγω της αφυδάτωσης, ζαλίστηκε και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά τον αστράγαλό της

Μια γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρείας Emirates υποστηρίζοντας ότι κατέρρευσε έπειτα από την άρνηση του πληρώματος να της δώσει αρκετό νερό στη διάρκεια μιας πτήσης μεγάλης απόστασης, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Guardian.

Η 54χρονη Λίνα Ντι Φάλκο κατέθεσε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βικτόριας ότι υποφέρει από διαρκή πόνο στους αστραγάλους έπειτα από τον τραυματισμό της στη διάρκεια της πτήσης από την Μελβούρνη στο Ντουμπάι το 2015 που ακολούθησε την άρνηση του προσωπικού να της προσφέρει επιπλέον νερό.

Η Ντι Φάλκο είπε ότι ζήτησε επανειλημμένως νερό μετά την επιβίβασή της στην πτήση εκείνη, αλλά της έδωσαν μόνο ένα ποτήρι με το γεύμα της πάνω από μια ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου.

Κατέθεσε ακόμη ότι σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους γιατί "ζαλιζόταν πολύ" και ένιωθε ναυτία, αλλά κατέρρευσε και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.


Όταν επέστρεψε στην Αυστραλία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα και ότι χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η πελάτισσά του ήταν λάτρης της περιπέτειας, ταξίδευε πολύ και αγαπούσε τον χορό και το σκι πριν από το ατύχημα.

Τώρα όμως πονάει διαρκώς και δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ πλέον δεν μπορεί να γυμναστεί ούτε να ασχοληθεί με τον κήπο της.

Η ίδια μάλιστα είπε στη δικαστή ότι μετά το ατύχημα κατέρρευσε ο ευτυχισμένος γάμος της και εκείνη αποσύρθηκε από τους φίλους της.

Ο δικηγόρος εξήγησε άλλωστε ότι η πελάτισσά του χρειάζεται "υπερβολικά μεγάλες ποσότητες νερού" και ότι στη διάρκεια της ημέρας πίνει ένα λίτρο ενώ παίρνει άλλο ένα λίτρο τη νύχτα δίπλα στο κρεβάτι της.

Είχε μάλιστα προμηθευτεί νερό όταν πήγε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν της επιτράπηκε να το πάρει μαζί της στην πτήση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πειραγμένο καρτούτσο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πειραγμένο καρτούτσο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ