2019-06-12 16:52:33
Φωτογραφία για Ομηρία σε φυλακή στη Γαλλία: Συνελήφθη ο δράστης
Ο κρατούμενος ζητούσε τη μεταφορά του από το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα - Ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα περιγράφεται από τα γαλλικά ΜΜΕ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας στις φυλακές Condé-sur-Sarthe στην Ορνέ στα βορειοδυτικά της Γαλλίας, καθώς ο κρατούμενος που κρατούσε ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους συνελήφθη.

Όπως μετέδωσαν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο κρατούμενος ζητούσε τη μεταγωγή του από το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για την έκτη ομηρία που πραγματοποιεί.

Ο 35χρονος χρησιμοποίησε ένα αυτοσχέδιο όπλο, καταφέροντας να ακινητοποιήσει τους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να τους κρατήσει σε κατάσταση ομηρίας.

Ο κρατούμενος συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πριν τη σύλληψή του απελευθέρωσε τον ένα από τους δύο ομήρους.

«Η υπόθεση ομηρίας στην φυλακή Conde-sure-Sarthe τελείωσε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της φυλακής και την ειδική ομάδα επιχειρήσεων της αστυνομίας για τη συμμετοχή τους», σχολίασε στο Twiter η υπουργός Δικαιοσύνης στη Γαλλία, Νικόλ Μπελουμπέ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ