2019-06-12 22:10:42
Φωτογραφία για Λυκαβηττός: 33χρονος κατάπιε 100 γραμμάρια κοκαΐνης
Όταν συνελήφθη είχαν βρεθεί πάνω του ναρκωτικά sisha, όμως πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, οι αστυνομικοί «ανακάλυψαν» και την κοκαΐνη, που ο δράστης προόριζε για τη Μύκονο

Ετοιμαζόταν να «σπρώξει» κοκαΐνη στη Μύκονο ενόψει του Αγίου Πνεύματος, όμως οι αστυνομικοί τον μπλόκαραν άγριο ξημέρωμα στον Λυκαβηττό και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

Μάλιστα ο 33χρονος λίγο πριν μεταχθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και ενώ βρισκόταν στη Σήμανση πήγε στην τουαλέτα και απέβαλλε άλλα 100 γραμμάρια κοκαίνης την οποία κατάπιε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στα στενά του Λυκαβηττού για να μην τη βρουν οι διώκτες του.

Η σύλληψη του 33χρονου ντήλερ έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν να κινείται περίεργα στα στενά του Λυκαβηττού. Στις 5:15 ο νεαρός εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο τμήμα Εξαρχείων όπου μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως κουβαλούσε στις κάλτσες του μικροποσότητα sisha.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και την επόμενη ημέρα πριν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, πέρασε από τη Σήμανση.

Εκεί ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και όταν η ώρα περνούσε και ο αστυνομικός φρουρός άκουσε περίεργους θορύβους αποφάσισε να μπει μέσα προκειμένου να διαπιστώσει αν ο κρατούμενος ήταν καλά. Όμως στην προσπάθεια του να μπει συνάντησε αντίσταση και όταν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε έκανε έφοδο.

Έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο συλληφθείς κρατούσε στα χέρια του ένα σακουλάκι με 100 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο νεαρός που όπως είπε εργαζόταν σε καταστήματα στη Μύκονο και θα έφευγε για του Αγίου Πνεύματος θα έσπρωχνε τη «λευκή κυρία» στους πελάτες του όμως δεν πρόλαβε.

Χθες, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ