2019-06-13 10:36:46
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ- Εκτάκτως στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΣ
Του Ηλία Προύφα

Το θερμόμετρο στα Ελληνοτουρκικά ανεβαίνει επικίνδυνα, με την Τουρκική προκλητικότητα να εντείνεται στην περιοχή του Αιγαίου και της Κυπριακής ΑΟΖ.

Σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, για το θέμα των S-4OO και της Κύπρου, ενώ μετά τη σύγκληση των υπουργών, ο Τούρκος  ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ θα ενημερώσει για πρώτη φορά, τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Οι κινήσεις αυτές όπως είναι φυσικό έχουν σημάνει συναγερμό στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονται στον ύψιστο βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Ήδη από χθες το απόγευμα βρίσκεται και πάλι στη Θράκη, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος παρακολούθησε δύο σημαντικές ασκήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, σήμερα με την Τουρκική προκλητικότητα να χτυπάει ''κόκκινο'', μεταβαίνει εκτάκτως στον Έβρο, για επιχειρησιακούς λόγους. Οι δύο μεραρχίες του Διδυμοτείχου και της Αλεξανδρούπολης, με τις υφιστάμενες Ταξιαρχίες και τα Συντάγματα, βρίσκονται σε ετοιμότητα, αυξανόμενη συνεχώς.

Σωστός ο Αντιστράτηγος Καμπάς, γιατί όπως έλεγε και ο Βιργίλιος, αν θέλεις ειρήνη, να ετοιμάζεσαι για πόλεμο.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ