2019-06-13 12:47:31
Φωτογραφία για Ν.Δ: Εκτός ο Κελέτσης, μέσα ο Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φαραντάτος στο ψηφοδέλτιο του Έβρου
Ο Σταύρος Κελέτσης που θεωρούνταν σίγουρος για την μια από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου, μένει τελικά εκτός για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενώ αντίθετα θα είναι ο απόστρατος στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος.

Σύμφωνα με τις διαδικασίες που ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ, με την αποστολή εκ μέρους των υποψήφιων βουλευτών των απαραίτητων εγγράφων, το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό Έβρου θα αποτελείται από τους:

Αναστάσιο Δημοσχάκη, Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, Χρήστο Δερμεντζόπουλο, Παναγιώτη Φαραντάτο, Έλενα Σώκου και Χρυσή Μπαχαρίδου.

Αντίδραση Κελέτση

Ο Σταύρος Κελέτσης, που θεωρούσε δεδομένη την υποψηφιότητα του μια και αυτή την διαβεβαίωση είχε λάβει από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος (να θυμίσουμε ότι εργάστηκε στο γραφείο του συγχωρεμένου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όταν ήταν Πρωθυπουργός 1990-93), πριν από λίγο εξέφρασε έμμεσα την δυσαρέσκεια του για τις εξελίξεις με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, με την περιβόητη φράση του Χαρίλαου Τρικούπη: Ανθ’ ημών Γουλιμής”. Ποιον εννοεί Γουλιμή μόνο ο ίδιος ξέρει.

ΠΗΓΗ: https://www.evros-news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ