2019-06-13 16:21:30
Φωτογραφία για Απάντηση του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Ε. Αχτσιόγλου
Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου 2019

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών: «Από πότε η διεκδίκηση του αυτονόητου, συνιστά εκβιασμό κυρία Αχτσιόγλου»; 

Με αφορμή το σχόλιο της κας Αχτσιόγλου περί εκβιασμών από τα διαγνωστικά κέντρα και ύπαρξης πολιτικού υπόβαθρου στη διεκδίκηση τους , ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης έκανε το παρακάτω σχόλιο:

“Λυπάμαι πολύ που η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί το αυτονόητο, ότι είναι υποχρέωση του Κράτους να διαθέτει ένα σύγχρονο σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας, που να καλύπτει τις ανάγκες όλου του πληθυσμού της χώρας. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα διαγνωστικά κέντρα λειτουργούν ως αναπόσπαστο τμήμα του δημόσιου συστήματος υγείας. Στο πλαίσιο αυτό , οφείλει το Κράτος να πληρώνει έγκαιρα και δίκαια, τους παρόχους υγείας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους ασφαλισμένους. Είναι απαράδεκτο να αναζητά πολιτικό υπόβαθρο στις δίκαιες διεκδικήσεις και να μιλά για εκβιασμό, επειδή κάποιοι τολμούν το αυτονόητο, να διεκδικήσουν τα χρήματα που δικαιούνται, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν”

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι.Σ.Α.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ