2019-06-13 20:13:43
Φωτογραφία για Σύλλογος Φίλων Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα: ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι στη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα,

Ο χρόνος κυλά αλύπητα και ήδη πέρασε ένας και πλέον χρόνος από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων του ΕΑΠΟ.

Μπορεί να ολιγωρήσαμε στα καθαρά διαδικαστικά, όπως συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς είμαστε ακόμη με το προσωρινό, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν κινηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα.

Οι εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη και έπρεπε τα αντανακλαστικά μας να είναι πάντα σε εγρήγορση έτσι ώστε να δρομολογηθούν τα καλύτερα για τη δημιουργία του ΕΑΠΟ.

Έτσι και η πλήρη ενημέρωση σε όλους σας, αλλά και οι εκλογές πήγαν πίσω γιατί υπήρχαν πολύ λεπτοί χειρισμοί, που έπρεπε να γίνουν από λίγα και συγκεκριμένα άτομα, όπως των κ..: Θανάση Οικονόμου, Γιάννη Σειραδάκη, Σπύρου Κάνουρα, συνεπικουρούμενα επίσης από ακόμη λιγότερους.

Επιλέχτηκε αυτή η στρατηγική έτσι ώστε να είναι ποιο αποτελεσματική, που πιστεύω ότι ήταν, έτσι ώστε να έχουμε την ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ.


Απομένουν ελάχιστα πλέον βήματα και ελπίζω να μην συναντήσουμε κάποιο άλλο εμπόδιο ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Αν αυτό γίνει, τότε όλα αυτά που έγιναν όχι μόνο το χρόνο αυτό αλλά και όλα τα προηγούμενα 12 χρόνια θα είναι μια ιστορία να τη "μολογούμε" όπως λένε στο χωριό μας.

Και μετά την πολυλογία μου θα έρθω στο δια ταύτα.

Σε ότι αφορά την Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και τις εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο, ως ημερομηνία επιλέχθηκε να είναι το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στις 12 το μεσημέρι, καθώς θα είναι κοντά μας και ο εμπνευστής του ΕΑΠΟ, Θανάσης Οικονόμου.

Μάλιστα ο Σύλλογός μας και φέτος θα συμμετέχει στην Μανιταρογιορτή, που θα γίνει από τις 11-14 Ιουλίου 2019.

Αυτό είναι καθαρά ενημερωτικό, καθώς θα υπάρξει και Δημόσια Πρόσκληση τις επόμενες ημέρες για την Εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση

Ευχαριστώ

Εκ μέρους της προσωρινής Διοίκησης του ΦΕΑΠΟ

Μάκης Νασιάδης (υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων)

6975 885432

Σύλλογος Φίλων Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ