2019-06-13 20:50:15
Φωτογραφία για Υπέρπτηση τουρκικών F-16 στο Καστελόριζο – Μπαράζ προκλήσεων και σήμερα
Σε ακόμη μια προκλητική ενέργεια προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η τουρκική πολεμική αεροπορία. Δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πέταξαν πάνω από το Καστελόριζο.

Η προκλητική υπέρπτηση των τουρκικών F-16 σημειώθηκε ώρα 17:49. Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέρασαν σε ύψος 26.200 ποδών, περίπου 8.700 μέτρα, πάνω από το Καστελόριζο.

Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν χτυπήσει καμπανάκι στην Ελληνική πλευρά, καθώς το ΠΝ, η ΠΑ και ο ΣΞ βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όπως ανέφερε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν αερομαχίες ελληνικών & τουρκικών μαχητικών στη Ρόδο, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κάτοικοι ακούνε τον ήχο από τους κινητήρες των αεροσκαφών.

Πριν λίγο, υπό το βλέμμα του ΥΕΘΑ Αποστολάκη, αλλά και του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Πτέραρχου Χριστοδούλου και του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναυάρχου Τσούνη, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έδειξαν το μεγάλο βαθμό ετοιμότητας και ισχύος στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ».

Νωρίτερα, ο Α/ΓΕΣ Καμπάς πήγε εκτάκτως στον Έβρο, ενώ τα λεγόμενα και «φαντάσματα του Αιγαίου», η Ζ’ Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών, βρίσκεται ακροβολισμένη σι διαφορετικά νησιά στο Αιγαίο.

ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ