2019-06-13 21:38:51
Φωτογραφία για Πολεμικό Ναυτικό: Αποστρατείες Υπαξιωματικών και ΕΠΟΠ (7 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1. «Αποστρατεία Μονίμου Υπαξιωματικού»

Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Αρχικελευστή εν αποστρατεία, σύμφωνα με την αποδοχή της αιτήσεως παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Επικελευστή (Τ/ΜΗΧ) Εμμανουήλ Πετράκη του Νεκταρίου. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A58%CE%A06-%CE%968%CE%A9?inline=true).

2. «Αποστρατεία Εθελοντή Μακράς Θητείας»

Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Ανθυπασπιστή ΕΜΘ εν αποστρατεία, σύμφωνα την αποδοχή της υποβληθείσας αίτησης παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον μονιμοποιημένο Αρχικελευστή ΕΜΘ (Τ/ΣΥΝ-ΕΦ) Ματθαίο Τσιτιρίδη του Νικολάου. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%95%CE%9326-%CE%A0%CE%A1%CE%A4?inline=true).

3. «Αποστρατεία Επαγγελματιών Οπλιτών»

α. Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Επικελευστή ΕΠΟΠ εν αποστρατεία, τον μονιμοποιημένο Κελευστή ΕΠΟΠ (Τ/ΜΗΧ) Χαράλαμπο Αξιώτη του Βέργιου, λόγω αποδοχής της υποβληθείσας αίτησης παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A81%CE%9F6-9%CE%98%CE%98?inline=true).


β. Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Επικελευστή ΕΠΟΠ εν αποστρατεία, τον μονιμοποιημένο Κελευστή ΕΠΟΠ (ΑΡΜ) Χρήστο Ζώγκο του Αναστασίου, λόγω αποδοχής της υποβληθείσας αίτησης παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9F9%CE%A76-%CE%9C%CE%9C%CE%98?inline=true).

γ. Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Αρχικελευστή ΕΠΟΠ εν αποστρατεία, τον μονιμοποιημένο Επικελευστή ΕΠΟΠ (ΑΡΜ) Θεόδωρο Καρακώστα του Παρασκευά, λόγω αποδοχής της υποβληθείσας αίτησης παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A97%CE%92%CE%A36-87%CE%A4?inline=true).

δ. Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Αρχικελευστή ΕΠΟΠ εν αποστρατεία, τον μονιμοποιημένο Επικελευστή ΕΠΟΠ (Τ/ΟΠΛ-ΠΜ) Γεώργιο Μπίνο του Δημητρίου, λόγω αποδοχής της υποβληθείσας αίτησης παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%A7%CE%A006-%CE%96%CE%940?inline=true).

ε. Θέτουμε σε αποστρατεία με το βαθμό του Επικελευστή ΕΠΟΠ εν αποστρατεία, τον μονιμοποιημένο Κελευστή ΕΠΟΠ (Δ/ΥΠ-ΘΑΛ) Χρήστο Μπιτσάνη του Δημητρίου, λόγω αποδοχής της υποβληθείσας αίτησης παραιτήσεώς του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας. (Σχετική απόφαση ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%920%CE%986-%CE%930%CE%A7?inline=true).
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ