2019-06-13 22:15:24
Φωτογραφία για Aston Martin DBX
Πολλοί μπορεί να πουν πως η Aston Martin έχει καθυστερήσει να «μπει στο χορό» των πολυτελών SUV, αλλά για την εταιρεία, η επιτυχία της Lamborghini με την Urus, είναι φάρος

φωτεινός- που σημαίνει πως με τα teasers και τις προαναγγελίες που έχουν μέχρι στιγμής γίνει για το μοντέλο, το μέλλον προδιαγράφεται ευοίωνο. Η Aston Martin DBX είναι σχεδόν έτοιμη και πρόκειται να παρουσιαστεί αργότερα (προς τα τέλη) μέσα στη χρονιά. Προφανώς και είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την Aston, που με τις προσδοκώμενες πωλήσεις του θα φέρει την πολύ απαραίτητη ρευστότητα στα ταμεία της. Η DBX εκτός του ότι θα είναι το πρώτο SUV μοντέλο της Aston, θα είναι και το αυτοκίνητο που θα παράγεται στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο St Athan της Ουαλίας.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου αναμένεται να αρχίσει στα μέσα του επόμενου έτους (2020) και για την Aston είναι πολύ σημαντική υπόθεση η ενεργοποίηση σε πλήρη ρυθμό του εργοστασίου της Ουαλίας. Από εκεί αναμένεται να παραχθεί και το περιορισμένο σε αριθμό αντιτύπων, ηλεκτρικό Rapid E που θα είναι μια μηδενικών ρύπων Lagonda. Στο νέο εργοστάσιο ήδη έχουν δημιουργηθεί 200 νέες θέσεις εργασίας, ενώ στο άμεσο μέλλον το εργατικό δυναμικό εκεί θα φτάσει τα 550 άτομα. Στην οικονομία της περιοχής, το νέο αυτό εργοστάσιο θεωρείται πολύ σημαντικό, μια και έχει δημιουργήσει επιπλέον 3.000 θέσεις εργασίας σε όλο το πλαίσιο των συνεργαζόμενων εταιρειών.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ