2019-06-14 08:03:45
Φωτογραφία για Safety Pit Stop: Δωρεάν έλεγχος ταξιδιού από τη Νέα Οδό και την Anytime
H Νέα Οδός και η Anytime της INTERAMERICAN ενώνουν τις δυνάμεις τους και με την πρωτοβουλία «Safety Pit Stop», αποδεικνύουν στην πράξη, τη δέσμευσή τους στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.) «Σείριος», στη Μαλακάσα, εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνικοί του CAR POINT, ιδιόκτητου συνεργείου της INTERAMERICAN, θα προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο οδηγό ΔΩΡΕΑΝ, Έλεγχο Ταξιδιού 7 σημείων, για το όχημά του.

Το Safety Pit Stop θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κατά την έξοδο των ταξιδιωτών, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, 14:00 -20:00 και το Σάββατο 15 Ιουνίου, 09:00 -17:00.

Ο έλεγχος ταξιδίου 7 σημείων θα αφορά σε:

Στάθμη νερού

Κατάσταση μπαταρίας

Υγρά φρένων

Υγρά τιμονιού

Λάδι κινητήρα

Πίεση ελαστικών

Έλεγχο φώτων


Όπου κρίνεται αναγκαίο, θα γίνεται συμπλήρωση σε υγρά, λάδια και αέρα, εντελώς δωρεάν.

Η στάση και ο έλεγχος στο Safety Pit Stop θα έχει διάρκεια περίπου 5 λεπτών, ενώ σε όσους ταξιδιώτες επιλέξουν να ελέγξουν το όχημά τους, τα Flocafe Espresso Room & Goody’s Burger House του Σ.Ε.Α. «Σείριος» προσφέρουν 20% έκπτωση, σε όλα τους τα προϊόντα.

Η πρωτοβουλία Safety Pit Stop, έρχεται να εμπλουτίσει, με πρωταγωνιστή την Anytime, τη συνεργασία που ήδη έχουν αναπτύξει η INTERAMERICAN και η Νέα Οδός, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε οχήματα που ακινητοποιούνται εντός των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η εταιρία.

 https://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ