2019-06-14 09:47:27
Φωτογραφία για Ξεκινάει η 5η εφαρμογή μέτρου επιβράβευσης συνεπών δανειοληπτών Τ.Π.&Δανείων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)
Την Τρίτη 18/06/2019 ξεκινάει η σταδιακή καταβολή του ποσού επιβράβευσης σε περίπου 81.000 συνεπείς δανειολήπτες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Όπως αναφέρεται σχετικά, το εν λόγω μέτρο εφαρμόστηκε για 1η φορά τον Ιούνιο του 2017 και προβλέπει την επιστροφή τόκων λόγω μείωσης του επιτοκίου των στεγαστικών δανείων των συνεπών δανειοληπτών του Ταμείου σε ποσοστό 1% μεσοσταθμικά επί του άληκτου κεφαλαίου αυτών σε ετήσια βάση. Το μέτρο επαναλαμβάνεται ανά εξάμηνο.

Οι δανειολήπτες που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στον ορισμό τού «συνεπούς δανειολήπτη» και δεν έχουν μέχρι σήμερα γνωστοποιήσει τον IBANαριθμού λογαριασμού τους, ατομικού ή κοινού, που τηρούν σε τραπεζικό ίδρυμα της χώρας, καλούνται να προβούν άμεσα στη γνωστοποίηση αυτού μέσω του συνδέσμου «e-Services/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» της ιστοσελίδας του Ταμείου (www.tpd.gr).

Η διαδικασία απόδοσης του ποσού της επιβράβευσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνεται σταδιακά και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ελέγχων.

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ