2019-06-14 10:10:39
Φωτογραφία για ΕΜΘ, ΕΠΟΠ και απόφοιτοι σχολών Υπαξιωματικών ζητούν τη δική τους ομοσπονδία. Ήρθε η ώρα για εφαρμογή του μοντέλου της ΕΛΑΣ και στις ΕΔ
Του Ηλία Προύφα

Πληθαίνουν οι φωνές εντός του στρατεύματος, από στελέχη και των 3 κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, που προέρχονται από τις σχολές μονίμων υπαξιωματικών  (απόφοιτοι ΑΣΥΥ) καθώς και από τους θεσμούς ΕΜΘ και ΕΠΟΠ, οι οποίοι ζητούν να εφαρμοστεί και στις ΕΔ, το συνδικαλιστικό μοντέλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν είναι τυχαίο πως με όσους συναντάμε και δεν είναι λίγοι κατά τις επισκέψεις μας για ρεπορτάζ σε φρουρές και κυρίως στην παραμεθόριο, θεωρούν αναγκαίο να ισχύει και στο στρατό, ένα μοντέλο συνδικαλισμού τύπου ΕΛ.ΑΣ, ενώ την ίδια άποψη ενστερνίζονται και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.     

Με την ολοκλήρωση των Βουλευτικών εκλογών και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, το θέμα θα αρχίσει σιγά - σιγά, να τίθεται και επίσημα.

Ο μεγαλύτερος ''χακί'' πληθυσμός στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι οι υπαξιωματικοί και οι απόφοιτοι ΑΣΣΥ, τους οποίους καμία κυβέρνηση δε θα μπορέσει να αγνοήσει και να μην ικανοποιήσει το αίτημά τους. 

Υ.Γ: Θα ήταν χρήσιμο για τους υποψήφιους βουλευτές και τους αυριανούς υπουργούς, κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, να ρωτούν στις συναντήσεις με χαμηλόβαθμα στελέχη, την άποψή τους για το θέμα της δημιουργίας ομοσπονδίας υπαξιωματικών. Οι απαντήσεις θα τους συγκλονίσουν...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ