2019-06-14 12:30:22
Φωτογραφία για Το Amalfi Coast υποδέχεται το 8ο σημείο φόρτισης του νησιού!
Το Amalfi Coast, που βρίσκεται στην Ιαλυσό (Λεωφόρος Ηρακλειδών 1, πρώην Ιαλύσιον), υποδέχεται τον 8ο κοινόχρηστο σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Ρόδου. Ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ-εστιατορίου σε συνεργασία με την Ξενάκης Αυτοκίνητα και την ASEM Island Mobility Services, με την υποστήριξη της Eurobank, μετατρέπουν τη Ρόδο σε έναν πιο φιλικό προορισμό προς τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δίνουν έναν οικολογικό αέρα στην εικόνα της μετακίνησης, αφού δεν εκπέμπουν ρύπους και δεν παράγουν θόρυβο. Οι επισκέπτες του Amalfi Coast θα μπορούν κατά την παραμονή τους να φορτίσουν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, περνώντας χαλαρές στιγμές και λύνοντας πανεύκολα το θέμα της αυτονομίας. Το σημείο φόρτισης είναι της EVBOX, μοντέλο Business Line 2x11kW με δυνατότητα να φορτίζει ταυτόχρονα 2 οχήματα.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία για το νησί, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα, αφού αποτελεί πρωτοβουλία στο είδος της. Οι επιχειρηματίες που συνδέονται με την ASEM δείχνουν τον καινοτόμο τρόπο σκέψης τους και ανοίγουν δρόμους, ώστε η μετακίνηση στο νησί μας να αλλάξει ριζικά.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ