2019-06-15 03:58:46
Φωτογραφία για Mercedes-AMG A35
Η ήδη εκρηκτική Mercedes-AMG A35 αυξάνει την απόδοσή της στους 341 ίππους χάρη στο κιτ αναβάθμισης του κινητήρα που εξέλιξε η βελτιωτική εταιρία McChip-DKR.

Σαφώς και τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει επάνω στην μεγαλύτερη Mercedes-AMG A45 η οποία θα έχει τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα που έχει κατασκευάσει ποτέ η γερμανική εταιρία. Ωστόσο το ραντάρ πολλών βελτιωτικών οίκων έχει κλειδώσει και στην μικρότερη Α35 η οποία ακόμα και στην εργοστασιακή της μορφή έχει έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα όπως και παραπάνω από ταχύτατες επιδόσεις.

Για όσους πάντως λατρεύουν να κάνουν το καλό ακόμα καλύτερο η εταιρία βελτιώσεων McChip-DKR παρουσίασε ένα βασικό πακέτο αναβάθμισης του κινητήρα το οποίο ουσιαστικά αφορά τον επαναπρογραμματισμό της κεντρική μονάδας.

Αποτέλεσμα της επέμβασης είναι η αύξηση της απόδοσης κατά 25 ίππους και σχεδόν 11 χλγμ
. ροπής φθάνοντας την συνολική ισχύ στους 341 ίππους και τα 51,5 χλγμ ροπής. Σύμφωνα με τον γερμανό βελτιωτή η αναβάθμιση της ισχύος έχει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα και στις επιδόσεις όπως χαρακτηριστικά στην επιτάχυνση 100-200 χλμ./ώρα η οποία έχει βελτιωθεί κατά 1,6 δευτερόλεπτα. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα παράκαμψης του περιοριστή ταχύτητας και αύξηση της τελικής στα 285 χλμ./ώρα από τα 250χλμ.ώρα του εργοστασιακού μοντέλου. Πάντως δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τη διαμόρφωση της επιτάχυνσης από στάση η οποία πάντως θεωρούμε πως θα έχει βελτιωθεί κατά κάποια δέκατα του δευτερολέπτου από τα 4,7΄΄ της εργοστασιακής Mercedes-AMG A35.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Maserati
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Maserati
Koenigsegg Jesko Red Cherry Edition
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Koenigsegg Jesko Red Cherry Edition
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ