2019-06-15 09:30:25
Φωτογραφία για Έγκλημα στην Ρόδο: Έκλεισε η υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη! Δόθηκαν οι απαντήσεις!
Η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μετά από επτά μήνες ερευνών και καταθέσεων.

Σύμφωνα με το Star, όλος ο φάκελος έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο προκειμένου να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού σε δίκη.

Το μοναδικό θέμα που είχε μείνει σε εκκρεμότητα ήταν οι απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονης φοιτήτριας με τον Αλβανό. Δηλαδή εάν γνώριζε η Ελένη Τοπαλούδη ότι το μοιραίο βράδυ θα συναντούσε και τον Έλληνα. Οι απαντήσεις δόθηκαν και οι αρχές γνωρίζουν πλέον ποια είναι η αλήθεια.

Παράλληλα, έχουν προκύψει στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Επίσης, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητούν να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.


Το χρονικό

Η Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου 2018, όταν οι Λιμενικές Αρχές της Ρόδου εντόπισαν στην περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους Λίνδου, το πτώμα της. Για μέρες η ταυτότητα της παρέμενε άγνωστη, καθώς το μόνο χαρακτηριστικό στοιχείο που είχαν οι άντρες της αστυνομίας ήταν ένα τατουάζ τριαντάφυλλο στο πόδι του θύματος. Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί πεταμένη σε βραχώδη περιοχή.

Μετά από έρευνες αλλά και ανάλυση video από κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές κατέληξαν σε έναν 21χρονο Ροδίτη και στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και εν συνεχεία ομολόγησαν ενώπιον των ανακριτών του Λιμενικού Σώματος και κλιμακίου από την Αθήνα, ρίχνοντας ο ένας τις κατηγορίες στον άλλο. Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί.

Yπόθεση Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις - Σε ποιούς στρέφονται νομικά οι γονείς της;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει στην υπόθεση με την Ελένη Τοπαλούδη! Τι ακριβώς συνέβη;

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θα στραφούν νομικά εναντίον όλων όσοι σπίλωσαν τη μνήμη της κόρης τους στα social media με αρνητικά και κυρίως προσβλητικά σχόλια, μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, είναι θέμα αρχής για τους γονείς της να τιμωρηθούν όσοι έκαναν χυδαίες αναρτήσεις, καθώς, όπως λένε, δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται προσβλητικά για άτομα που δεν ζουν και που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει την αποστολέα των μηνυμάτων που ανέβηκαν στο προφίλ της άτυχης φοιτήτριας πριν από έξι μήνες.

Η γυναίκα έχει ήδη κληθεί σε απολογία, άλλα θα αντιμετωπίσει και τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη στα δικαστήρια.
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποτάμια είναι οι Άγιοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποτάμια είναι οι Άγιοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ