2019-06-15 22:00:37
Φωτογραφία για Ωραίος ο… Καντιμοίρης “αδειάζει” (κλασικά) τον Κεφάλα: “Όλα ήταν καλά στη Ρόδο…”!
Τη "δική" του τοποθέτηση μετά την επιστολή του Μιχάλη Κεφάλα κάνει ο αρχηγός της Ρόδου, ο....Σταμάτης Καντιμοίρης,!

Τη “δική” του τοποθέτηση (λογικά θα την έγραψε… αυτός) μετά την επιστολή του Μιχάλη Κεφάλα κάνει ο αρχηγός της Ρόδου, Σταμάτης Καντιμοίρης, ο οποίος παρακαλώ, ως κλασικός Έλληνας “μικρός” ποδοσφαιριστής, ¨αδειάζει” επί της ουσίας τον συμπαίκτη του πέρυσι στα “Ελάφια“!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα: «Η ομάδα μας έκανε το πρώτο βήμα και επέστρεψε στην Γ Εθνική κατηγορία. Θέτει για φέτος υψηλούς στόχους. Δεν θέλω να αναφερθώ στο ότι έχει γίνει κατά την περσινή περίοδο, κατά την οποία δημιουργώντας ομάδα την τελευταία στιγμή και κατακτήσαμε με κόπο το πρωτάθλημα .Μιλώντας παρακάτω δεν θέλω να θίξω κανέναν. Το λέω χωρίς ειρωνεία:

Για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους τον Δεκέμβρη, ο Κύριος Ντουρουτλής αδυνατούσε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Οπότε το βαρύ φορτίο το σήκωσε ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Μαρτίνης. Είχαμε μπάτζετ επαγγελματικής κατηγορίας!! Ο φίλαθλος κόσμος καταλαβαίνει τις μεγάλες υποχρεώσεις και απαιτήσεις που είχε η ομάδα με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες μικρές καθυστερήσεις οφειλών, αλλά όχι σοβαρές.


Αλλά και κάποιες αναταράξεις στον χώρο των αποδυτηρίων, τις οποίες σαν αρχηγός προσπάθησα να τις ισορροπήσω. Θεωρώ πως το κατάφερα σε μεγάλο βαθμό μαζί με ορισμένους συμπαίκτες μου.

Υπήρχαν όμως και κάποιες σοβαρές παρεξηγήσεις μέσα στα αποδυτήρια, που ήταν και είναι στο χέρι του Προέδρου να τις λύσει, όχι όμως οτι δεν κυλούσαν τα πάντα ομαλά. Πιστεύω πως με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνει. Στα τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα αρχηγός και ποδοσφαιριστής, ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα ξανά τόσο έντονα συναισθήματα. Αυτό ήταν η επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Παρακάτω θέλω να επισημάνω ότι, όταν είχαμε κάποιες αμφιβολίες πως θα μείνουμε απλήρωτοι επειδή το πρωτάθλημα τελείωνε, ο κύριος Μαρτίνης εμφανίστηκε στο χώρο των αποδυτηρίων με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την συνοδεία των γενικών αρχηγών (δίχως να θέλω να θίξω κάποιον) και δεσμεύτηκε ότι θα μας καλύψει οικονομικά. Μέχρι στιγμής το εκπληρώνει.

Δόξα τω θεώ έχω χορτάσει από όλα αυτά τα καλά του ποδοσφαίρου, σέβομαι και αγαπάω την ομάδα μου, είναι το σπίτι μου και δεν θα με κάνει κανένας να την εγκαταλείψω. Στην Ρόδο βαδίζω με βάση την αγάπη μου και όχι το προσωπικό συμφέρον. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όποιοι θεωρούν πως θα εγκαταλείψω την Ρόδο. Έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίξουμε την ομάδα μας, μηδενός εξαιρούμενου. Είμαι Ρόδος και σαν αρχηγός της ομάδας μετά από 17 χρόνια παρουσίας, ήταν υποχρέωση μου να γράψω την συγκεκριμένη επιστολή.

Καντιμοίρης Σταμάτης».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ