2019-06-16 13:45:19
Φωτογραφία για Tα 4 ερωτηματικά στον ALPHA...
Ακόμα δεν έχουν λυθεί όλες οι εκκρεμότητες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ειδικά στον ALPHA υπάρχουν 4 ερωτηματικά που μόνο οταν απαντηθούν θα έχει ολοκληρωθεί το παζλ.

1) Ακόμα δεν έχει απαντηθεί το τι θα γίνει στη ζώνη 3-5. Το κανάλι ιδανικά ήθελε τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτή τη στιγμή τα επικρατέστερα ονόματα είναι η Σάσα Σταμάτη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Για την τελευταία, όμως, δεν θα είναι πολύ εύκολο λόγω των θεατρικών και άλλων τηλεοπτικών υποχρεώσεων. Με το δεδομένο, πάντως, πως η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ, ενδεχομένως να μπορούσε να ενταχθεί στη ζώνη αυτή του ALPHA. Το θέμα είναι πως κάτι τέτοιο σημαίνει αλλαγή διαμόρφωσης ύφους της ζώνης, αλλά και ενίσχυση του budget, καθώς γνωρίζουμε ότι τα προγράμματα τύπου «Μαζί σου» είναι πολύ πιο κοστοβόρα από μία απλή σχολιαστική-gossip εκπομπή.

2) Υπάρχει ένα κενό που περιμένουμε να δούμε πως θα καλυφθεί στην prime time
. Οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Κρατάς Μυστικό» θα καλύπτουν το slot 9-10, ενώ το «Love after love» θα προβάλεται τρεις φορές την εβδομάδα για μία ώρα και κάτι στις 10 το βάδυ. Το «Super Deal» κατά πάσα πιθανότητα θα παίζεται στην prime time της Κυριακής και μία ακόμα καθημερινή μέρα. Με αυτά τα δεδομένα μένει ένα κενό στη ζώνη 11-12.  Για να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν 3) Κανείς δεν μπορέι να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή αν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε Πακέτο» θα μείνει στον ALPHA. Συζητήσεις γίνονται, αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία. Το κλίμα δεν είναι πολύ θετικό και η πρόταση του Open θεωρείται δεδομένη.

4)Με ερωτηματικό βρίσκεται και η Ελένη Τσολάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια που στήριξε έντονα τα τελευταία 5 χρόνια η παλιά διοίκηση του σταθμού δεν έχει ακόμα συμφωνήσει για τη νέα σεζόν. Συμβόλαιο υπάρχει, αλλά καμία κουβέντα δεν έχει εξελιχθεί για το πως θα αξιοποιηθεί.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ