2019-06-16 14:21:28
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ…ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολλές φορές από αυτή την ιστοσελίδα είχαμε γράψει καλές κριτικές για την στάση του Ρώσου προέδρου σχετικά με την επέλαση της Νέας Τάξης και των διατροφικών – σοδομικών αξιών της, ενώ είχαμε ταχτεί υπέρ της ελληνόρωσικής φιλίας, καθότι οι θρησκευτικοί δεσμοί των δυο χωρών είναι πολύ στενοί.

Παράλληλα είχαμε όμως παραδεχτεί πως στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνο συμφέροντα και γεωστρατηγικές συμμαχίες. Εδώ είναι σημαντικές και οι ευθύνες της ελληνικής πλευράς.

Στη περίπτωση όμως των ρωσικών πυραύλων, εδώ το μεγάλο παιχνίδι που παίζει ο Πούτιν θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι αφορά καθαρά εμάς και μόνο εμάς, και η εγκατάσταση αυτών των πυραύλων στην δυτική Τουρκία θα είναι η μεγαλύτερη από ποτέ τουρκική απειλή για την χώρα μας.

Ενώ γνωρίζει ότι η Τουρκία είναι στην ουσία αντίπαλος σε πολλά πεδία, όπως Ουκρανικό, Συρία, Καύκασος, ισλαμιστές, (άλλωστε αυτός ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε την Τουρκία για το παράνομο εμπόριο με τους Τζιχαντιστές), κλπ, και αργά ή γρήγορα θα έρθει πάλι απέναντι της, κάνει συνεχώς τα στραβά μάτια στους εξοπλισμούς της που στρέφονται κατά της χώρα μας και στις κατάφωρες παραβιάσεις της στο διεθνές δίκαιο κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.

Στην περίπτωση αυτή ο κύριος Πούτιν, ο θεματοφύλακας όπως προβάλλεται της Ορθοδοξίας όπως τον γνωρίσαμε στην τελευταία του επίσκεψη το Άγιο Όρος και της άμυνας κατά της Νέας Τάξης, αποδεικνύεται το… ίδιο «φρούτο» με τους ηγέτες της Νέας Τάξης και στον βωμό των οικονομικών συμφερόντων αποδεικνύεται τελείως «γυμνός» όσον αφορά τις αξίες που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται.

Αυτά για τον ρωσικό λαό που επιθυμεί να είναι φίλος της Ελλάδας και έρχεται με μεγάλη ευλάβεια και προσκυνά τα ελληνικά άγια προσκυνήματα, (όπως τους συναντήσαμε πρόσφατα στο μνήμα του Οσίου Παϊσίου).

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ